Arbeidsmarktplaats

Arbeidsmarktplaats

Het einde van het jaar nadert dus we houden het kort.

Ruim 400 werkgevers en bijna 600 vacatures. We bereikten circa 800 werkzoekenden en naar verwachting zijn ongeveer 100 ex-medewerkers van VDL Nedcar gestart met een nieuwe baan. Een aantal van de resultaten die we gerealiseerd hebben met Arbeidsmarktplaats.eu. Hiermee hebben we een goede basis gelegd voor 2024. Dan verliezen namelijk 2.000 VDL Nedcar medewerkers hun baan. Dit betreft alle functies. Van productiemedewerker tot kantoormedewerker.

2024. De start van de Vacature Roast show
Werkgevers verbeteren hun vacature met hulp van werkzoekenden

Vanaf eind januari starten we met de Vacature Roast show. Een concept dat ontstond tijdens de eerste Job-Events. Daar presenteerden enkele werkgevers hun propositie (aantrekkelijke en toegankelijke vacature) aan medewerkers van VDL Nedcar en andere werkzoekenden. De groep stelde vragen, gaf goede feedback en adviseerde de werkgevers spontaan. Wat bleek? Onderwerpen die werkgevers als vanzelfsprekend beschouwen, maar voor werkzoekenden wel het verschil kunnen maken, werden niet benoemd in hun vacature.

Het resultaat? De werkgever liep, nadat deze op een leuke informele positieve manier “geroast” was door de circa 30 aanwezigen, met een verbeterde vacature naar buiten. Daarmee was de Vacature Roast show geboren.

Een belangrijk onderdeel van de Vacature Roast show is het opnemen van een vacaturevideo. Met deze video’s kunnen we jouw presentatie snel delen met alle werkzoekenden. De video wordt gericht verspreid onder werkzoekenden, die vervolgens eenvoudig kunnen doorklikken naar jouw vacature op www.arbeidsmarktplaats.eu. Uiteraard ontvang je zelf ook de vacaturevideo voor eigen gebruik.

Begin januari informeren we je over de data en van de Vacature Roast show en bieden we je de mogelijkheid om je aan te melden.

Namens het hele team willen we je bedanken voor de samenwerking in 2023. Wij zijn er klaar voor om ook in 2024 onze dienstverlening voort te zetten.

Arbeidsmarktplaats.eu wordt mede mogelijk gemaakt door bijdragen van de MKB deal ‘Innoveren en kwalificeren in het MKB in Zuid-Limburg’ en Stichting Economische Samenwerking Zuid-Limburg (ESZL)

Lees de andere nieuwsberichten

04/01/2024

Daily Trade Fair Venlo nodigt je uit voor een sprankelend Spring Event!

In december zijn we met de Businessclub van MKB-Limburg te gast geweest bij de Daily Trade Fair Venlo voor het

06/05/2024

Uitnodiging: KNVB Bekerfinale Vrouwen Fortuna Sittard en Ajax

De Samenwerking van Watersley Sports & Talentpark met Fortuna Sittard Vrouwen om de droom van spelen in de Champions League

27/03/2024

Voorwoord Martijn van Helvert | Nieuwsbrief maart 2024

Vrouwe Fortuna Een protestactie van eredivisie-voetbalsters zagen we afgelopen weekend op de Nederlandse velden. De dames van Fortuna Sittard deden

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

En blijf op de hoogte van het laatste nieuws

Onze business partners