MKB-Limburg - LEDENVOORDEEL - LEDENPLATFORM
slide image
Slide background

Ledenplatform

Ledenplatform

Het ledenplatform is een besloten community en alleen toegankelijk voor leden van MKB-Limburg.

Als lid krijgt u middels een gebruikersnaam en wachtwoord toegang tot alle geregistreerde leden van MKB-Limburg waardoor u gemakkelijk contact kunt leggen met mede ondernemers.

Filter per branche of regio en maak kennis met de diversiteit en expertise van de Limburgse ondernemers.

Tevens mag u als lid op het ledenplatform onder tabblad Ledenvoordeel ook reclame maken door het plaatsen van acties en aanbiedingen. Dit kunt u zelf en mag zo vaak u wilt, zolang u lid van MKB-Limburg bent.

Via het ledenplatform verloopt ook de registratie van uw aanmelding voor de bijeenkomsten van Businessclub Limburg en de grotere provinciale bijeenkomsten.

www.mkblimburg.nl/ledenplatform.nl

 

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

* verplicht veld
Kennis & expertise

Kennis & expertise

Als lid van MKB-Limburg kunt u gebruikmaken van de kennis en expertise van onze partners. Op welk vakgebied kunnen zij u ondersteunen?

Lees meer
Word lid van MKB-Limburg!

Word lid van MKB-Limburg!

Profiteer van het provinciale netwerk van Business Club Limburg, belangenbehartiging, projecten en ledenvoordelen van MKB-Limburg. Lid worden?

Lees meer
Leden aan het woord

Leden aan het woord

Leden van MKB-Limburg aan het woord. Wie zijn ze en wat voor onderneming heeft men? Welke rol speelt MKB-Limburg voor hun onderneming? Lees de verhalen van onze leden en raak geïnspireerd.

Lees meer

Volg ons op

Twitter Linkedin Facebook
Design & development: Advance Communications BV