MKB-Limburg - REGIOS - MKB-ZUIDLIMBURG
slide image
Slide background

Regio's

MKB Zuid-Limburg

Het werkgebied van MKB Zuid-Limburg bestaat uit alle gemeentes in:
Maastricht-Heuvelland, Parkstad Limburg en Westelijke Mijnstreek.

Belangenbehartiging
MKB-Limburg regio Zuid-Limburg is de belangenbehartiger van ondernemers actief in het midden- en kleinbedrijf in de regio Zuid-Limburg. MKB-Limburg regio Zuid-Limburg vormt hiermee een actieve partner voor alle overheden in deze regio met als doel om samen het bedrijfsleven in Zuid-Limburg te ondersteunen en te versterken.

Business Club Limburg
MKB-Limburg heeft vanaf 2017 één Businessclub Limburg. Per regio organiseert een stuurgroep van MKB-leden de activiteiten voor de Business Club. Door de programma’s op elkaar af te  stemmen bieden we een rijk en gevarieerd activiteitenprogramma, met ‘Kennis van zaken’ en ‘Hart voor verbinden’, want daar staan wij voor. 

De Business Club van MKB-Limburg is een mooie kans als ondernemers elkaar te ontmoeten over de hele provincie, zaken met elkaar te doen en onder het genot van een hapje en een drankje elkaar te inspireren en versterken. 

Nog geen MKB-lid maar wel zin om eens te komen kijken en proeven aan MKB-Limburg neem dan gerust contact op via: info@mkblimburg.nl   

MKB-Limburg
T:
0475-786400
p/a : Steegstraat 5
6041 EA ROERMOND

nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte door u hieronder
in te schrijven voor onze
nieuwsbrief.

Kennis & expertise

Kennis & expertise

Als lid van MKB-Limburg kunt u gebruikmaken van de kennis en expertise van onze partners. Op welk vakgebied kunnen zij u ondersteunen?

Lees meer
Word lid van MKB-Limburg!

Word lid van MKB-Limburg!

Profiteer van het provinciale netwerk van Business Club Limburg, belangenbehartiging, projecten en ledenvoordelen van MKB-Limburg. Lid worden?

Lees meer
Leden aan het woord

Leden aan het woord

Leden van MKB-Limburg aan het woord. Wie zijn ze en wat voor onderneming heeft men? Welke rol speelt MKB-Limburg voor hun onderneming? Lees de verhalen van onze leden en raak geïnspireerd.

Lees meer

Volg ons op

Twitter Linkedin Facebook
Design & development: Advance Communications BV