MKB-Limburg - REGIOS - MKB-WESTELIJKE-MIJNSTREEK
slide image
Slide background

Regio's

MKB Westelijke Mijnstreek

De regio Zuid binnen MKB-Limburg bestaat uit 3 afdelingen: MKB Parkstad, MKB Maastricht-Heuvelland en MKB Westelijke Mijnstreek. Het werkgebied van afdeling MKB Westelijke Mijnstreek bestaat daarmee uit de volledige regio Westelijke Mijnstreek. De afdeling Westelijke Mijnstreek  is een afdeling ontstaan door een fusie van zes voormalige LOZO afdelingen. 

Belangenbehartiging
MKB Westelijke Mijnstreek is de belangenbehartiger voor MKB-ondernemers in de regio Westelijke Mijnstreek. De afdeling is daarmee een actieve partner voor alle lokale overheden in de regio om samen het bedrijfsleven in de regio Westelijke Mijnstreek te ondersteunen en te versterken. MKB Westelijke Mijnstreek heeft in samenwerking met lokale ondernemersverenigingen projecten benoemd welke voor de regio van belang zijn en waar MKB Westelijke Mijnstreek samenwerkt met de gemeenten Sittard-Geleen, Stein, Beek en Schinnen en de Rabobank Sittard-Geleen om deze projecten te realiseren. Om deze en toekomstige projecten heen, bouwt de afdeling via het MKB Stedenprogramma een organisatiestructuur zodat doelstellingen, financiële middelen, belanghebbende partijen als deelnemers en ook voortgang van projecten in de belangenbehartiging worden gewaarborgd. Zo kan MKB Westelijke Mijnstreek met trots aangeven dat door de vele projecten van MKB-Limburg, Westelijke Mijnstreek en het uitvoerende MKB Stedenprogramma, de nodige mijlpalen al bereikt zijn. Deze afdeling kijkt dan ook terug op een geslaagde fusie en ziet de toekomst van belangenbehartiging met veel uitdaging tegemoet.

Toekomst
De grootste uitdaging is het vergroten van het draagvlak, zowel in samenwerking met partijen en andere organisaties als ook het aantal leden van MKB Westelijke Mijnstreek. Daarbij heeft de afdeling ook aandacht voor de lange termijn planning waarin het de bedoeling is om het bestuur verder te versterken met bestuurders uit branches welke momenteel nog niet vertegenwoordigd zijn. Het moge duidelijk zijn dat MKB-Limburg in de Westelijke Mijnstreek leeft en de afdeling de goede voornemens waar probeert te maken om als vertegenwoordiging van het MKB binnen de regio een steentje bij te dragen aan het economische klimaat binnen de vier gemeenten van de Westelijke Mijnstreek.

Business Club Limburg
MKB-Limburg heeft vanaf 2017 één Businessclub Limburg. Per regio organiseert een stuurgroep van MKB-leden de activiteiten voor de Business Club. Door de programma’s op elkaar af te  stemmen bieden we een rijk en gevarieerd activiteitenprogramma, met ‘Kennis van zaken’ en ‘Hart voor verbinden’, want daar staan wij voor. 

De Business Club van MKB-Limburg is een mooie kans als ondernemers elkaar te ontmoeten over de hele provincie, zaken met elkaar te doen en onder het genot van een hapje en een drankje elkaar te inspireren en versterken. 

Nog geen MKB-lid maar wel zin eens te komen kijken en proeven aan MKB-Limburg neem dan gerust contact op met:   

MKB-Limburg Service Center
E: info@mkblimburg.nl
T: +31 0475-786400

Postadres
MKB Westelijke Mijnstreek
c/o MKB-Limburg
Postbus 910
6040 AX  ROERMOND

Bezoekadres
MKB-Limburg
Steegstraat 5
6041 EA  Roermond 

nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte door u hieronder
in te schrijven voor onze
nieuwsbrief.

Kennis & expertise

Kennis & expertise

Als lid van MKB-Limburg kunt u gebruikmaken van de kennis en expertise van onze partners. Op welk vakgebied kunnen zij u ondersteunen?

Lees meer
Word lid van MKB-Limburg!

Word lid van MKB-Limburg!

Profiteer van het provinciale netwerk van Business Club Limburg, belangenbehartiging, projecten en ledenvoordelen van MKB-Limburg. Lid worden?

Lees meer
Leden aan het woord

Leden aan het woord

Leden van MKB-Limburg aan het woord. Wie zijn ze en wat voor onderneming heeft men? Welke rol speelt MKB-Limburg voor hun onderneming? Lees de verhalen van onze leden en raak geïnspireerd.

Lees meer

Volg ons op

Twitter Linkedin Facebook
Design & development: Advance Communications BV