MKB-Limburg - REGIOS - MKB-NOORDLIMBURG
slide image
Slide background

Regio's

MKB Noord-Limburg

Het werkgebied van afdeling MKB Noord-Limburg bestaat uit Venlo, Peel en Maas, Horst aan de Maas, Venray, Bergen, Gennep en Mook-Middelaar.

Belangenbehartiging
MKB Noord-Limburg behartigt de belangen van ondernemers in het midden- en kleinbedrijf in de regio Noord-Limburg. De vereniging is een actieve partner voor alle overheden in deze regio om samen het bedrijfsleven in Noord-Limburg te ondersteunen en te versterken.

Business Club Limburg
MKB-Limburg heeft vanaf 2017 één Businessclub Limburg. Per regio organiseert een stuurgroep van MKB-leden de activiteiten voor de Business Club. Door de programma’s op elkaar af te  stemmen bieden we een rijk en gevarieerd activiteitenprogramma, met ‘Kennis van zaken’ en ‘Hart voor verbinden’, want daar staan wij voor. 

De Business Club van MKB-Limburg is een mooie kans als ondernemers elkaar te ontmoeten over de hele provincie, zaken met elkaar te doen en onder het genot van een hapje en een drankje elkaar te inspireren en versterken. 

Nog geen MKB-lid, maar wel zin om eens te komen kijken en proeven aan MKB-Limburg, neem dan gerust contact op via: info@mkblimburg.nl   

 

Postadres
MKB Noord-Limburg
c/o MKB-Limburg
Postbus 910
6040 AX  ROERMOND

Bezoekadres
MKB-Limburg
Steegstraat 5
6041 EA  Roermond 

 

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

* verplicht veld
Kennis & expertise

Kennis & expertise

Als lid van MKB-Limburg kunt u gebruikmaken van de kennis en expertise van onze partners. Op welk vakgebied kunnen zij u ondersteunen?

Lees meer
Word lid van MKB-Limburg!

Word lid van MKB-Limburg!

Profiteer van het provinciale netwerk van Business Club Limburg, belangenbehartiging, projecten en ledenvoordelen van MKB-Limburg. Lid worden?

Lees meer
Leden aan het woord

Leden aan het woord

Leden van MKB-Limburg aan het woord. Wie zijn ze en wat voor onderneming heeft men? Welke rol speelt MKB-Limburg voor hun onderneming? Lees de verhalen van onze leden en raak geïnspireerd.

Lees meer

Volg ons op

Twitter Linkedin Facebook
Design & development: Advance Communications BV