MKB-Limburg - REGIOS - MKB-MAASTRICHTHEUVELLAND
slide image
Slide background

Regio's

MKB-Limburg regio Zuid- Maastricht-Heuvelland

De regio Zuid binnen MKB-Limburg bestaat uit 3 subregio's:, Parkstad, Maastricht-Heuvelland en Westelijke Mijnstreek. Het werkgebied van MKB-Limburg regio Zuid - Maastricht Heuvelland bestaat daarmee uit zowel de regio Maastricht als het gehele Heuvelland en maakt zich sterk voor ondernemingen in het Zuiden van Limburg van Maastricht tot Vaals. De stuurgroep van Maastricht-Heuvelland wordt gevormd door mede-ondernemers die zich goed kunnen verplaatsen in de problematieken die ook u als MKB-ondernemer tegenkomt. Daarbij zijn we klankbord en belangenorganisatie.

Belangenbehartiging
MKB-Limburg regio Zuid -Maastricht-Heuvelland is de belangenbehartiger voor MKB-ondernemers in de regio Maastricht-Heuvelland. De afdeling is daarmee een actieve partner voor alle lokale overheden in de regio om samen het bedrijfsleven in de regio Maastricht-Heuvelland te ondersteunen en te versterken. 
 

Business Club Limburg
MKB-Limburg heeft vanaf 2017 één Businessclub Limburg. Per regio organiseert een stuurgroep van MKB-leden de activiteiten voor de Business Club. Door de programma’s op elkaar af te  stemmen bieden we een rijk en gevarieerd activiteitenprogramma, met ‘Kennis van zaken’ en ‘Hart voor verbinden’, want daar staan wij voor. 

De Business Club van MKB-Limburg is een mooie kans als ondernemers elkaar te ontmoeten over de hele provincie, zaken met elkaar te doen en onder het genot van een hapje en een drankje elkaar te inspireren en versterken. 

Nog geen MKB-lid maar wel zin eens te komen kijken en proeven aan MKB-Limburg neem dan gerust contact op met met Lineke Thissen of Miranda Heldens, Relatiebeheer en Events:   

MKB-Limburg Service Center

T: 0475-786 400
E: heldens@mkblimburg.nl
E: Thissen@mkblimburg.nl


Postadres
MKB-Limburg regio Zuid -  Maastricht-Heuvelland
c/o MKB-Limburg
Postbus 910
6040 AX  ROERMOND

Bezoekadres
MKB-Limburg
Steegstraat 5
6041 EA  Roermond 

Stuurgroep MKB-Limburg regio Zuid - Maastricht Heuvelland

             

VOORZITTER
MKB-Limburg regio Zuid

Ilmar Woldring Tom Lange
 
Maike Kentrop Piet Muijtjens  

 

 

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

* verplicht veld
Kennis & expertise

Kennis & expertise

Als lid van MKB-Limburg kunt u gebruikmaken van de kennis en expertise van onze partners. Op welk vakgebied kunnen zij u ondersteunen?

Lees meer
Word lid van MKB-Limburg!

Word lid van MKB-Limburg!

Profiteer van het provinciale netwerk van Business Club Limburg, belangenbehartiging, projecten en ledenvoordelen van MKB-Limburg. Lid worden?

Lees meer
Leden aan het woord

Leden aan het woord

Leden van MKB-Limburg aan het woord. Wie zijn ze en wat voor onderneming heeft men? Welke rol speelt MKB-Limburg voor hun onderneming? Lees de verhalen van onze leden en raak geïnspireerd.

Lees meer

Volg ons op

Twitter Linkedin Facebook
Design & development: Advance Communications BV