slide image
Slide background

Regio's

MKB Maastricht-Heuvelland

De regio Zuid binnen MKB-Limburg bestaat uit 3 afdelingen: MKB Parkstad, MKB Maastricht-Heuvelland en MKB Westelijke Mijnstreek. Het werkgebied van afdeling MKB Maastricht-Heuvelland bestaat daarmee uit zowel de regio Maastricht als het gehele Heuvelland. De afdeling Maastricht-Heuvelland maakt zich sterk voor ondernemingen in het Zuiden van Limburg van Maastricht tot Vaals. Het bestuur van Maastricht-Heuvelland wordt gevormd door mede-ondernemers die zich goed kunnen verplaatsen in de problematieken die ook u als MKB-ondernemer tegenkomt. Daarbij zijn we klankbord en belangenorganisatie.

Belangenbehartiging
MKB Maastricht-Heuvelland is de belangenbehartiger voor MKB-ondernemers in de regio Maastricht-Heuvelland. De afdeling is daarmee een actieve partner voor alle lokale overheden in de regio om samen het bedrijfsleven in de regio Maastricht-Heuvelland te ondersteunen en te versterken. 

Business Club Limburg
MKB-Limburg heeft vanaf 2017 één Business Club Limburg. Per regio organiseert een stuurgroep van MKB-leden de activiteiten voor de Business Club. Door de programma’s op elkaar af te stemmen bieden we een rijk en gevarieerd activiteitenprogramma, met ‘Kennis van zaken’ en ‘Hart voor verbinden’, want daar staan wij voor. 

De Business Club van MKB-Limburg is een mooie kans als ondernemers elkaar te ontmoeten, zaken met elkaar te doen en onder het genot van een hapje en een drankje elkaar te inspireren en versterken. 

Nog geen MKB-lid maar wel zin om eens te komen kijken en proeven aan MKB-Limburg neem dan gerust contact op met:   

Regioadviseur
Anita Soons
E: soons@mkblimburg.nl
T: +31 (0)6 1220 39 45

Postadres
MKB Maastricht-Heuvelland
c/o MKB-Limburg
Postbus 910
6040 AX  ROERMOND

Bezoekadres
MKB-Limburg
Steegstraat 5
6041 EA  Roermond 

nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte door u hieronder
in te schrijven voor onze
nieuwsbrief.

JONG MKB

JONG MKB

Opstapje nodig? JONG MKB zet zaken in beweging! Speciaal voor startende ondernemers tussen 0-5 jaar.

Lees meer
Word lid van MKB-Limburg!

Word lid van MKB-Limburg!

Profiteer van het provinciale netwerk van Business Club Limburg, belangenbehartiging, projecten en ledenvoordelen van MKB-Limburg. Lid worden?

Lees meer
Leden aan het woord

Leden aan het woord

Leden van MKB-Limburg aan het woord. Wie zijn ze en wat voor onderneming heeft men? Welke rol speelt MKB-Limburg voor hun onderneming? Lees de verhalen van onze leden en raak geïnspireerd.

Lees meer

Volg ons op

Twitter Linkedin Facebook
Design & development: Advance Communications BV