slide image
Slide background

Regio's

B2B Maastricht-Heuvelland

De afdeling MKB Maastricht-Heuvelland kent een eigen businessclub, genaamd B2B-club Maastricht-Heuvelland. De B2B-club Maastricht-Heuvelland is sinds de oprichting in 2001 gestaag gegroeid. De informele sfeer en het opbouwen van de onderlinge contacten met als doel elkaar beter te leren kennen zijn kenmerkend. De combinatie van zaken doen en op een prettige manier een avond gezamenlijk doorbrengen is typerend voor deze businessclub.

De stuurgroep van de businessclub weet ieder jaar weer een 5-tal avonden te organiseren met opvallende activiteiten, bedrijfsbezoeken en informatiethema's die hoog gewaardeerd worden door de aangesloten leden. Er is voldoende gelegenheid om met elkaar te netwerken. Relatieopbouw is tenslotte het primaire doel. De sfeer rondom het programma is geheel eigen aan de zuidelijke streek rondom Maastricht met haar bourgondisch karakter. 

Bent u als ondernemer gevestigd in Maastricht en omstreken en u wilt graag uw contacten met collega ondernemers uitbouwen en onderhouden? B2B-club Maastricht-Heuvelland biedt u een prettig platform om dat te doen, laagdrempelig en inspirerend. Laat u niet weerhouden kennis te maken met de businessclub en de aangesloten leden en meld u aan voor een kennismaking. B2B-club Maastricht-Heuvelland nodigt u graag uit op één van de bijeenkomsten zodat u van de prettige sfeer kunt proeven. 

Word lid van B2B-club Maastricht-Heuvelland!
Heeft u interesse om u aan te sluiten bij B2B-club Maastricht-Heuvelland? Klik dan hier om u aan te melden!
Heeft u nog vragen of opmerkingen, neem dan contact op via onderstaande contactgegevens.

Regiomanager
Anita Soons
E: soons@mkblimburg.nl
T: +31 (0) 6 12 20 3945 

nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte door u hieronder
in te schrijven voor onze
nieuwsbrief.

JONG MKB

JONG MKB

Opstapje nodig? JONG MKB zet zaken in beweging! Speciaal voor startende ondernemers tussen 0-5 jaar.

Lees meer
Word lid van MKB-Limburg!

Word lid van MKB-Limburg!

Profiteer van het provinciale netwerk van Business Club Limburg, belangenbehartiging, projecten en ledenvoordelen van MKB-Limburg. Lid worden?

Lees meer
Leden aan het woord

Leden aan het woord

Leden van MKB-Limburg aan het woord. Wie zijn ze en wat voor onderneming heeft men? Welke rol speelt MKB-Limburg voor hun onderneming? Lees de verhalen van onze leden en raak geïnspireerd.

Lees meer

Volg ons op

Twitter Linkedin Facebook
Design & development: Advance Communications BV