slide image
Slide background

Retail Commissie MKB-Limburg en partners pakken samen de Limburgse leegstand aan!

Retail Commissie

De economische crisis, de demografische krimp, de sterke opkomst van internetshopping, maar bovenal de te omvangrijke vloeroppervlakten hebben ernstige gevolgen (gehad) voor de detailhandel in Limburg. De leegstand is nog nooit zo hoog geweest als nu.

Bij de visievorming en bij de uitwerking daarvan wordt nog teveel óver, maar niet mét het mkb gesproken. Het verkrijgen van een evenwichtige en toekomstbestendige detailhandel in Limburg is echter een gezamenlijke verantwoordelijkheid van overheid, bedrijfsleven en vastgoed. MKB-Limburg pakt daarom graag de handschoen op om samen met de Provincie, gemeenten en vastgoedbedrijven een nieuw en kansrijk perspectief te ontwikkelen voor onze detailhandel. Ieder succes begint met een eerste stap, in dit geval het oprichten van een commissie Retail.

De commissie Retail maakt zich sterk voor de belangen van de detailhandel en is inmiddels hard op weg om met alle partijen samen te werken aan duurzame oplossingen.

De deelnemende partijen

Provincie Limburg: Hans Teunissen, Maarten Wilbers, Ruud Schins
MKB-Limburg: Paul Berden, Frans Voncken, Eric Reubsaet, Monique Cramers-van Asten, Leo  Zeegers, Stan Heerschap, Raymond Hewitt, Wim Cox, Marie-José Korsten

Meer informatie

Voor meer informatie over retailzaken, kunt u contact opnemen met de projectleider Eric Reubsaet, via retail@mkblimburg.nl

Via onderstaande links krijgt u inzicht in de activiteiten van de Retail Commissie:

Koopstromenonderzoek Limburg 2019 van start
Terugblik retailsymposium november 2017
Filmpje Retail Challenge-X
Terugblik retailsymposium maart 2017
Presentaties plenaire sessies
MKB-Limburg luidt noodklok
Herijking Detailhandelsvisie Limburg 2015
 

 

nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte door u hieronder
in te schrijven voor onze
nieuwsbrief.

Kennis & expertise

Kennis & expertise

Als lid van MKB-Limburg kunt u gebruikmaken van de kennis en expertise van onze partners. Op welk vakgebied kunnen zij u ondersteunen?

Lees meer
Word lid van MKB-Limburg!

Word lid van MKB-Limburg!

Profiteer van het provinciale netwerk van Business Club Limburg, belangenbehartiging, projecten en ledenvoordelen van MKB-Limburg. Lid worden?

Lees meer
Leden aan het woord

Leden aan het woord

Leden van MKB-Limburg aan het woord. Wie zijn ze en wat voor onderneming heeft men? Welke rol speelt MKB-Limburg voor hun onderneming? Lees de verhalen van onze leden en raak geïnspireerd.

Lees meer

Volg ons op

Twitter Linkedin Facebook
Design & development: Advance Communications BV