MKB-Limburg - PROJECTEN - MKB-DEE
slide image
Slide background

MKB !dee MKB-Limburg ontzorgt bedrijven bij deelname aan de landelijke regeling

MKB !dee

MKB-Limburg ontzorgt bedrijven bij deelname aan de landelijke regeling MKB !dee.

MKB-Limburg heeft als penvoerder diverse bedrijven ondersteund bij het opstellen van vernieuwende plannen en heeft de aanvraag voor de subsidie verzorgd. In december 2019 volgt de uitkomst van de toekenningen van de subsidies aan de betreffende bedrijven.

Met het aantrekken van de economie, nemen de problemen op de arbeidsmarkt ook sterk toe. Het vinden van het juiste personeel wordt een steeds grotere uitdaging voor menig MKB-ondernemer. Zowel bij het aantrekken van nieuwe medewerkers, maar ook bij het geschikt houden van zittende medewerkers. Nieuwe technieken, digitalisering, nieuwe ontwikkelingen op de markt, wet- en regelgeving en hogere eisen aan verduurzaming vergen steeds meer kwaliteiten van de ondernemer en de medewerkers.

Hoe is de praktijk in uw bedrijf? Loopt u aan tegen dagelijkse “uitdagingen” met medewerkers? Kunt u bepaalde producten of diensten niet of onvoldoende leveren omdat er te weinig geschikte medewerkers in uw bedrijf zijn? Mist u daardoor ook omzet? Ervaart u belemmeringen om te investeren in uw medewerkers?

MKB-Limburg heeft daarom het initiatief genomen om ondernemers te informeren over de landelijke subsidieregeling “MKB !dee”. Deze regeling voorziet bedrijven financiële ondersteuning bij het vinden van innovatieve oplossingen bij deze personele problemen. Oplossingen voor een bedrijf of voor meerdere samenwerkende bedrijven.

Voor meer informatie: Michel van Lieshout, lieshout@mkblimburg.nl

nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte door u hieronder
in te schrijven voor onze
nieuwsbrief.

Kennis & expertise

Kennis & expertise

Als lid van MKB-Limburg kunt u gebruikmaken van de kennis en expertise van onze partners. Op welk vakgebied kunnen zij u ondersteunen?

Lees meer
Word lid van MKB-Limburg!

Word lid van MKB-Limburg!

Profiteer van het provinciale netwerk van Business Club Limburg, belangenbehartiging, projecten en ledenvoordelen van MKB-Limburg. Lid worden?

Lees meer
Leden aan het woord

Leden aan het woord

Leden van MKB-Limburg aan het woord. Wie zijn ze en wat voor onderneming heeft men? Welke rol speelt MKB-Limburg voor hun onderneming? Lees de verhalen van onze leden en raak geïnspireerd.

Lees meer

Volg ons op

Twitter Linkedin Facebook
Design & development: Advance Communications BV