MKB-Limburg - PROJECT-FAMILIEBEDRIJVEN - TOF-AAN-TAFEL
slide image
Slide background

TOF aan TAFEL Ga je aan de slag met jouw familiebedrijf? Schrijf je dan nu in voor TOF en start met een gratis coachingsgesprek!

TOF aan TAFEL

Aan de slag met jouw familiebedrijf? Je zit goed bij TOF aan TAFEL 

Het eerste onderdeel van het project voor familiebedrijven noemen TOF aan TAFEL: de mogelijkheid voor familiebedrijven om een gesprek te hebben met een ervaren business coach, die samen met jou (en evt. collega’s/familieleden) de basis van de strategie voor je bedrijf in beeld brengt. We zetten kwaliteit voorop, onze expert zullen je uitermate goed door het gesprek begeleiden en je familiewaarden koppelen aan jouw dromen en strategie van het familiebedrijf. 

Het gesprek wordt altijd vooraf gegaan door een innovatiescan; deze helpt bij het vormen van een beeld en geeft een leidraad voor het gesprek. Aan de hand van een serie vragen gaan we in op onderwerpen die aansluiten bij de actualiteit van jouw bedrijf. Tijdens de sessie met de business coach komen de volgende onderwerpen aan bod: 

  • Familiestructuur 
  • Bedrijfsstructuur
  • Strategie
  • Innovatie- en groeikansen
  • Opvolging. 

Het doel van dit gesprek is om je meer inzicht te geven in de uitdagingen en kansen voor jouw bedrijf, en je observaties te geven voor verdere ontwikkeling van de strategie om die kansen optimaal te benutten. Met TOF kunnen familiebedrijven aan de slag met een reëel plan voor deze en de volgende generatie.

Schrijf je hier in voor TOF aan TAFEL, het is geheel kosteloos! 

Stappen vanaf de inschrijving; 

  • We bevestigen jouw aanmelding met een email en koppelen jou aan een business coach bij jou in de buurt;
  • Je ontvangt van ons de innovatiescan met een persoonlijke inlogcode; die kun je invullen op een moment dat jou past;
  • Nadat je de scan hebt ingevuld neemt de business coach contact met je op om het gesprek in te plannen. Dat gebeurt op een moment dat jou schikt. De gesprekken kunnen online of live plaatsvinden, afhankelijk van je eigen voorkeur en de maatregelen die op dat moment gelden.

Jouw gesprek met een ervaren business coach staat op zichzelf en is geheel vrijblijvend. Samen met de business coach kun je ook de mogelijkheid bespreken om door te gaan met de TOF Masterclasses, het tweede onderdeel van TOF. Dit is een uitgebreid traject van 6 maanden, alleen voor kleinere familiebedrijven.  

 

Gelieve onderstaande gegevens in te vullen.

U ontvangt de download link op het opgegeven e-mailadres.

×

 

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

* verplicht veld
Kennis & expertise

Kennis & expertise

Als lid van MKB-Limburg kunt u gebruikmaken van de kennis en expertise van onze partners. Op welk vakgebied kunnen zij u ondersteunen?

Lees meer
Word lid van MKB-Limburg!

Word lid van MKB-Limburg!

Profiteer van het provinciale netwerk van Business Club Limburg, belangenbehartiging, projecten en ledenvoordelen van MKB-Limburg. Lid worden?

Lees meer
Leden aan het woord

Leden aan het woord

Leden van MKB-Limburg aan het woord. Wie zijn ze en wat voor onderneming heeft men? Welke rol speelt MKB-Limburg voor hun onderneming? Lees de verhalen van onze leden en raak geïnspireerd.

Lees meer

Volg ons op

Twitter Linkedin Facebook
Design & development: Advance Communications BV