MKB-Limburg - PROJECT-FAMILIEBEDRIJVEN - TOF-VERHALEN
slide image
Slide background

TOF Verhalen TOF versterkt familiebedrijven. We zien je graag in de groep familiebedrijven op het MKB-Limburg Ondernemersplatform.

TOF Verhalen

TOF ervaring van Peter van Drukkerij van Deursen; “Van een objectieve blik kunnen we alleen maar leren.” 

Lees hier het complete verhaal

TOF praat met Peter van Deursen van familiebedrijf Drukkerij van Deursen in Nederweert, hij neemt deel aan TOF aan tafel. Continue ontwikkeling is noodzakelijk om zijn familiebedrijf voor de toekomst te behouden. Inmiddels staat bij Drukkerij van Deursen de derde generatie aan het roer, neven Peter en Huib namen in 1999 de drukkerij over. 

Peter: “Onze vaders runden de drukkerij sinds 1964. Zij hebben in de jaren 70 én jaren 90 grootse veranderingen doorgevoerd om de drukkerij aan te passen aan de nieuwe normen. Een drukkerij is kapitaalintensief, dus dat vraagt om slimme en gedegen keuzes.” 

In onze digitaliserende wereld neemt de rol van drukwerk in sommige gevallen logischerwijs af. “Innovatie is bij ons op vele vlakken aanwezig. We moeten steeds op het juiste moment omschakelen of bijvoorbeeld bijscholen. Al meer dan 20 jaar geleden richtten wij ons op duurzaam papier en duurzame inkten om milieuvriendelijker te werken. Inmiddels is papier zonder FSC-keurmerk zeldzaam. Ook automatiseren en slimmer omgaan met capaciteit en mensen vraagt onze aandacht.” Om de inkomstenbronnen te spreiden, geeft de drukkerij het gratis Weekblad voor Nederweert uit, waarmee ze advertentie-inkomsten genereren. “Ondernemen vraagt om creativiteit. Ook vinden we het prettig wanneer derden hun visie met ons delen. Daarom zijn we enthousiast over deelname aan TOF. We zijn natuurlijk hartstikke trots op ons familiebedrijf, maar we zijn ook erg benieuwd hoe een coach kijkt naar ons huidige bedrijf. Van een objectieve blik kunnen we alleen maar leren.” 

Coaching, inspiratie en kennissessies
Limburgse familiebedrijven kunnen via TOF gebruik maken van een gratis coachingsgesprek met een ervaren business coach om kansen en uitdagingen in beeld te brengen. Heb jij ook een familiebedrijf met 2 tot 50 medewerkers? Schrijf je dan gratis in voor TOF en start met een gesprek met een TOF business coach. 

Versterk ook jouw familiebedrijf door je in te schrijven voor het gratis coachingsgesprek.


TOF ervaring van enkele deelnemers aan de Masterclasses

Klik hieronder op de links:

https://youtu.be/8OWOPGnWm-A       Deelnemer Twan Jochijms van Texis BV

https://youtu.be/a-qcHTZYUpQ           Deelnemers Ed en Andy Limpens van Limpens & partners accountants en belastingadviseurs b.v

https://youtu.be/pRDBv8Zhf5k            Deelnemers Maarten en Lieke Pijnenborgh van Maison Makelaars


Versterk ook jouw familiebedrijf door je in te schrijven voor de Masterclasses

 

Gelieve onderstaande gegevens in te vullen.

U ontvangt de download link op het opgegeven e-mailadres.

×

 

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

* verplicht veld
Kennis & expertise

Kennis & expertise

Als lid van MKB-Limburg kunt u gebruikmaken van de kennis en expertise van onze partners. Op welk vakgebied kunnen zij u ondersteunen?

Lees meer
Word lid van MKB-Limburg!

Word lid van MKB-Limburg!

Profiteer van het provinciale netwerk van Business Club Limburg, belangenbehartiging, projecten en ledenvoordelen van MKB-Limburg. Lid worden?

Lees meer
Leden aan het woord

Leden aan het woord

Leden van MKB-Limburg aan het woord. Wie zijn ze en wat voor onderneming heeft men? Welke rol speelt MKB-Limburg voor hun onderneming? Lees de verhalen van onze leden en raak geïnspireerd.

Lees meer

Volg ons op

Twitter Linkedin Facebook
Design & development: Advance Communications BV