MKB-Limburg - PROJECT-FAMILIEBEDRIJVEN - TOF-NIEUWS
slide image
Slide background

TOF Nieuws TOF versterkt familiebedrijven. We zien je graag in de groep familiebedrijven op het MKB-Limburg Ondernemersplatform.

TOF-Nieuws

TOF: Trots op Familiebedrijven - het nieuwe project van MKB-Limburg en Maastricht University Familiebedrijven, speciaal voor jullie: TOF is van start! TOF is de naam van de MKB-deal ‘Innovatie in het kleine familiebedrijf Limburg’ en het staat voor Trots op Familiebedrijven. De missie is om samenwerken en innoveren toegankelijker te maken door een project aan te bieden waar kennis en ervaring samenkomen en co-creatie wordt gestimuleerd. 

Investeren in Familiebedrijven
TOF is een project gedragen door MKB-Limburg en Maastricht University met financiering van het Ministerie voor Economische Zaken en de Provincie Limburg. Bijna 80% van de het Limburgse MKB is een familiebedrijf; uitermate belangrijk voor onze economie en samenleving. Familiebedrijven verdienen onze aandacht. Dit bijzondere project wordt ingezet voor familiebedrijven tot 50 medewerkers en helpt met het aangrijpen van kansen die er toe doen. 

TOF samen met kennis expert Maastricht University
TOF ontwikkelde speciaal voor familiebedrijven een programma in samenwerking met Maastricht University. De thema’s van het programma zijn groeistrategie, innovatie en overdracht en deze thema’s komen in alle facetten van het project terug. Naast organisatievraagstukken is er ook aandacht voor de dingen die familiebedrijven bijzonder maken: focus op de lange-termijn, emotie en familiewaarden. 

Coaching, inspiratie en kennissessies
Limburgse familiebedrijven tot 50 medewerkers kunnen gebruik maken van een gratis coachingsgesprek met een ervaren business coach om kansen en uitdagingen in beeld te brengen, aangevuld door een scan. Daarna volgt, voor wie wil, een programma van 6 Masterclasses over verschillende thema’s, verspreid over 6 maanden.

Versterk ook jouw familiebedrijf door je in te schrijven voor het gratis coachingsgesprek. 

Gelieve onderstaande gegevens in te vullen.

U ontvangt de download link op het opgegeven e-mailadres.

×

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

* verplicht veld
Kennis & expertise

Kennis & expertise

Als lid van MKB-Limburg kunt u gebruikmaken van de kennis en expertise van onze partners. Op welk vakgebied kunnen zij u ondersteunen?

Lees meer
Word lid van MKB-Limburg!

Word lid van MKB-Limburg!

Profiteer van het provinciale netwerk van Business Club Limburg, belangenbehartiging, projecten en ledenvoordelen van MKB-Limburg. Lid worden?

Lees meer
Leden aan het woord

Leden aan het woord

Leden van MKB-Limburg aan het woord. Wie zijn ze en wat voor onderneming heeft men? Welke rol speelt MKB-Limburg voor hun onderneming? Lees de verhalen van onze leden en raak geïnspireerd.

Lees meer

Volg ons op

Twitter Linkedin Facebook
Design & development: Advance Communications BV