MKB-Limburg - PRIJS - CHRIS-GADIOT-STELT-ZICH-VOOR
slide image
Slide background

Chris Gadiot Chris Gadiot, de kunstenares van de MBK L1mburg Prijs 2019

Chris Gadiot

De MKB L1mburg Prijs 2019 wordt gemaakt door de Limburgse kunstenares Chris Gadiot.

Sinds 2002 is Chris Gadiot als beeldend kunstenaar bezig met het vervaardigen van bronzen objecten. Haar werk is figuratief, exravert en "aaibaar" met af en toe een stukje humor. 

In haar beelden is de voorliefde voor de natuur terug te vinden. Chris heeft in 2016 en in 2017 ook het beeld voor de MKB L1mburg Prijs mogen ontwerpen. Toen vertaalde ze het motto van de MKB L1mburg Prijs:  'van winst naar waarde' naar 'denken wordt duurzaam doen' en zette ze dit om in brons. Het kunstwerk van 2019 zal ook weer voortborduren op de twee eerdere werken.


Wilt u meer weten over Chris Gadiot, klik hier.

 

 

nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte door u hieronder
in te schrijven voor onze
nieuwsbrief.

Kennis & expertise

Kennis & expertise

Als lid van MKB-Limburg kunt u gebruikmaken van de kennis en expertise van onze partners. Op welk vakgebied kunnen zij u ondersteunen?

Lees meer
Word lid van MKB-Limburg!

Word lid van MKB-Limburg!

Profiteer van het provinciale netwerk van Business Club Limburg, belangenbehartiging, projecten en ledenvoordelen van MKB-Limburg. Lid worden?

Lees meer
Leden aan het woord

Leden aan het woord

Leden van MKB-Limburg aan het woord. Wie zijn ze en wat voor onderneming heeft men? Welke rol speelt MKB-Limburg voor hun onderneming? Lees de verhalen van onze leden en raak geïnspireerd.

Lees meer

Volg ons op

Twitter Linkedin Facebook
Design & development: Advance Communications BV