slide image
Slide background

MKB L1mburg Prijs

MKB L1mburg Prijs

Wie wint de MKB L1mburg Prijs 2018?
Tot 1 maart 2018 had u de mogelijkheid om uzelf of een andere ondernemer in te schrijven voor de MKB L1mburg Prijs.
Op 12 juni wordt tijdens een feestelijke uitreiking, die live wordt uitgezonden door L1, de winnaar bekend gemaakt. Wie gaat er dit jaar vandoor met een kunstwerk van creatief beeldhouwer Wim Kömhoff én voor € 10.000 advertentietijd via media van L1?

Inschrijven niet meer mogelijk

Dé prijs voor maatschappelijke meerwaarde in Limburg
De MKB L1mburg Prijs wil bedrijven honoreren die maatschappelijke meerwaarde bieden met hun bedrijf of producten/diensten.Hiervoor gaan we ook dit jaar weer op zoek naar bedrijven die maatschappelijk verantwoord ondernemen tot hun kernwaarde hebben benoemd.

Welke onderneming gaat niet alleen voor een goed verdienmodel met bijbehorend financieel resultaat, maar ook voor maatschappelijke winst? In welk opzicht maakt het bedrijf de wereld – of althans ons stukje daarvan – aantoonbaar beter?

Het maakt niet uit op welk terrein het bedrijf actief is. De enige voorwaarde is dat het bedrijf in Limburg is gevestigd.

Initiatiefnemers
De MKB L1mburg Prijs is een initiatief van MKB-Limburg en de regionale omroep L1. De winnaar krijgt een kunstwerk en voor € 10.000 advertentietijd via media van L1. Het kunstwerk wordt dit jaar vervaardigd door de Grathemer creatief beeldhouwer Wim Kömhoff.

Inschrijving
Tot 1 maart 2018 kunnen bedrijven zich voor deze prijs aanmelden door het INSCHRIJFFORMULIER MKB L1MBURG PRIJS 2018 in te vullen. Ook accountants, banken, gemeenten, etc. kunnen bedrijven aanmelden.
De voorwaarden zijn vastgelegd in het Reglement.

Jury
Een selectiecommissie beoordeelt de inschrijvingen en nomineert vanuit elke regio van MKB-Limburg (drie in totaal) een ondernemer/bedrijf.
Een deskundige jury onder voorzitterschap van Monique Princen, voorzitter van MKB-Limburg, bezoekt de genomineerde bedrijven. De ondernemers krijgen de kans om hun bedrijf te presenteren en de jury ervan te overtuigen dat zij de hoogste maatschappelijke meerwaarde hebben.

Bij de beoordeling door de jury wordt onder andere gekeken naar doorzettingsvermogen, creativiteit en gedurfd optreden, continuïteit en imago.
L1 maakt van alle genomineerde bedrijven een reportage in aanloop naar de live-uitzending.

Prijsuitreiking
De prijsuitreiking is 12 juni tijdens een live tv uitzending van L1 bij Via Creandi (Leolux) in Venlo.

Uitreiking 2017
Geelen Counterflow uit Haelen won de MKB L1mburg Prijs 2017. Het is een innovatieve machinefabriek die zeer zuinige tegenstroom drogers en koelers ontwikkelt en bouwt voor de voedingsmiddelenindustrie.

 

nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte door u hieronder
in te schrijven voor onze
nieuwsbrief.

JONG MKB

JONG MKB

Opstapje nodig? JONG MKB zet zaken in beweging! Speciaal voor startende ondernemers tussen 0-5 jaar.

Lees meer
Word lid van MKB-Limburg!

Word lid van MKB-Limburg!

Profiteer van het provinciale netwerk van Business Club Limburg, belangenbehartiging, projecten en ledenvoordelen van MKB-Limburg. Lid worden?

Lees meer
Leden aan het woord

Leden aan het woord

Leden van MKB-Limburg aan het woord. Wie zijn ze en wat voor onderneming heeft men? Welke rol speelt MKB-Limburg voor hun onderneming? Lees de verhalen van onze leden en raak geïnspireerd.

Lees meer

Volg ons op

Twitter Linkedin Facebook
Design & development: Advance Communications BV