slide image
Slide background

MKB L1mburg Prijs

MKB L1mburg Prijs

Wie wint de MKB L1mburg Prijs 2019?
Dé prijs voor maatschappelijke meerwaarde in Limburg.
Net als voorgaande jaren gaat MKB-L1mburg samen met L1 op zoek naar bedrijven die maatschappelijk verantwoord ondernemen tot hun kernwaarde hebben benoemd.

De genomineerden voor 2019 zijn:

  • ACS Cleaning
  • Beej Benders
  • Blanche Dael
  • Blue Berrie Hill
  • Emma Safety Footwear
  • Boomkwekerij Fleuren
  • Tuincentrum Leurs
  • Re Use Materials

Stem op uw favoriet viahttps://www.L1.nl/mkblimburgprijs
Nieuw bij de MKB L1mburg Prijs is de publieksstemming. Allereerst gaat een selectiecommissie aan de slag om alle aanmeldingen te beoordelen op de invulling van het thema 'van winst naar waarde'. Vervolgens selecteert de commissie de beste kandidaten (maximaal 10) en krijgen de genomineerden de kans om zichzelf te presenteren aan het publiek. Met een filmpje dat wordt opgenomen door L1 worden de genomineerden bekend gemaakt en van 15 t/m 28 april 2019 kan het publiek stemmen op hun favoriete kandidaat.

MKB L1mburg Prijs 2019
Welke onderneming gaat niet alleen voor een goed verdienmodel met bijbehorend financieel resultaat, maar ook voor maatschappelijke winst? In welk opzicht maakt het bedrijf de wereld – of althans ons stukje daarvan – aantoonbaar beter?

Het maakt niet uit op welk terrein het bedrijf actief is. De enige voorwaarde is dat het bedrijf in Limburg is gevestigd. Het bedrijf en/of de product/dienst dat het meeste maatschappelijke meerwaarde biedt, wint de MKB L1mburg Prijs.

Initiatiefnemers
De MKB L1mburg Prijs is een initiatief van MKB-Limburg en de regionale omroep L1. De winnaar krijgt een kunstwerk en voor € 10.000 advertentietijd via media van L1 en een kunstwerk van een Limburgse kunstenaar.

Jury
Een deskundige jury onder voorzitterschap van Monique Princen, voorzitter van MKB-Limburg, bezoekt de drie beste bedrijven die voortkomen uit de publieke stemronde. De ondernemers krijgen de kans om hun bedrijf te presenteren en de jury ervan te overtuigen dat zij de hoogste maatschappelijke meerwaarde hebben.

Bij de beoordeling door de jury wordt onder andere gekeken naar doorzettingsvermogen, creativiteit en gedurfd optreden, continuïteit en imago. L1 maakt van alle genomineerde bedrijven een reportage in aanloop naar de live-uitzending.

Prijsuitreiking
De prijsuitreiking vindt plaats op woensdag 12 juni 2019 tijdens een live tv uitzending van L1.

Terugblik uitreiking 2018
Op 12 juni 2018 is Dekkers Tweewielers uit Wanssum tijdens een feestelijke uitreiking, live op L1 tv uitgeroepen als winnaar van de MKB L1mburg Prijs 2018. Dekkers Tweewielers ging er vandoor met een kunstwerk van creatief beeldhouwer Wim Kömhoff én voor € 10.000 advertentietijd via media van L1!

 

 

 

nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte door u hieronder
in te schrijven voor onze
nieuwsbrief.

JONG MKB

JONG MKB

Opstapje nodig? JONG MKB zet zaken in beweging! Speciaal voor starters met een onderneming jonger dan 5 jaar.

Lees meer
Word lid van MKB-Limburg!

Word lid van MKB-Limburg!

Profiteer van het provinciale netwerk van Business Club Limburg, belangenbehartiging, projecten en ledenvoordelen van MKB-Limburg. Lid worden?

Lees meer
Leden aan het woord

Leden aan het woord

Leden van MKB-Limburg aan het woord. Wie zijn ze en wat voor onderneming heeft men? Welke rol speelt MKB-Limburg voor hun onderneming? Lees de verhalen van onze leden en raak geïnspireerd.

Lees meer

Volg ons op

Twitter Linkedin Facebook
Design & development: Advance Communications BV