MKB-Limburg - PARTNERS-MKBLIMBURG - PR-COMMUNICATIE - MARKETING-ADVIES
slide image
Slide background

Marketing advies Mijn Marketing.com

Marketing advies

  

 


 

31 oktober 2017

 

Nieuwe Business Partner | MijnMarketing.com tekent contract

We zijn trots dat we Mijn Marketing.com hebben mogen toevoegen aan onze groeiende lijst met Business Partners. Op dinsdag 31 oktober tekenden MijnMarketing directeur Jimé Hoen en MKB-Limburg voorzitter Monique Princen het partnercontract.

MijnMarketing.com is een jong marketingbureau uit Brunssum. Jimé Hoen en zijn team hebben onlangs niet alleen de FD Gazellen Award van het Financieele Dagblad gewonnen, maar tijdens de Dag van het MKB in Parkstad ook de Rabo Economy Award Aanmoedigingsprijs in ontvangst mogen nemen. Deze award wordt uitgereikt aan bedrijven die een bijzondere toegevoegde waarde hebben geleverd aan de economische bedrijvigheid van Parkstad Limburg.

MijnMarketing.com gaat voor de conversie. Geen nonsense, doelen moeten bereikt worden! Wat een levert marketingcampagne nu écht op? Online is dat natuurlijk gemakkelijk inzichtelijk te maken en dat doen we dan ook maandelijks naar al onze opdrachtgevers. Maar ook het offline effect kan inzichtelijk gemaakt worden.

Mijnmarketing.com is een marketingbureau dat zich bezighoudt met online en offline marketing. Het werk is zowel nationaal als internationaal, van de kapper op de hoek tot internationale online casino’s, van Jumbo Supermarkten tot HEMA, en van business-to-business tot business-to-consumer.


 

 

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

* verplicht veld
Kennis & expertise

Kennis & expertise

Als lid van MKB-Limburg kunt u gebruikmaken van de kennis en expertise van onze partners. Op welk vakgebied kunnen zij u ondersteunen?

Lees meer
Word lid van MKB-Limburg!

Word lid van MKB-Limburg!

Profiteer van het provinciale netwerk van Business Club Limburg, belangenbehartiging, projecten en ledenvoordelen van MKB-Limburg. Lid worden?

Lees meer
Leden aan het woord

Leden aan het woord

Leden van MKB-Limburg aan het woord. Wie zijn ze en wat voor onderneming heeft men? Welke rol speelt MKB-Limburg voor hun onderneming? Lees de verhalen van onze leden en raak geïnspireerd.

Lees meer

Volg ons op

Twitter Linkedin Facebook
Design & development: Advance Communications BV