MKB-Limburg - PARTNERS-MKBLIMBURG - PARTNERORGANISATIES-MKBLIMBURG - FAMILIEBEDRIJVEN
slide image
Slide background

Familiebedrijven RSM Nederland Belastingadviseurs N.V. is nu ook partner van TOF, Trots Op Familiebedrijven.

Familiebedrijven

RSM Nederland Belastingadviseurs N.V.-Businesspartner MKB-Limburg & Partner van TOF
In juni 2021 zijn we overeengekomen dat RSM ook een partner van TOF wordt. Trots op Famliebedrijven, dat is TOF, versterkt familiebedrijven met 2 tot 50 medewerkers. Als partner van dit project voor familiebedrijven gaat RSM een extra TOF Masterclass geven. Dit betekend dat alle familiebedrijven die zich inschrijven voor TOF Masterclasses ook gebruik mogen maken van de RSM Masterclass voor familiebedrijven. Daarnaast krijgen de deze familiebedrijven via TOF een voucher voor een gesprek met een specialist van RSM. Wil je meer weten over wat TOF doet voor familiebedrijven? Lees dan hier verder.

RSM 
Op 18 november 2019, is er tijdens de Algemene Ledenvergadering van MKB-Limburg de overeenkomst getekend door onze nieuwe Businesspartner RSM Nederland Belastingadviseurs N.V.  Het vakgebied van RSM is Accountancy met een veel kennis over en voor de vakrubriek Familiebedrijven.

RSM is toonaangevend op het gebied van accountancy, belastingadvies en bij advisering van financiële-economische en strategische vraagstukken. Zowel op nationaal als internationaal niveau zijn zij op een proactieve en directe wijze betrokken bij het succes van hun cliënten.

Op de foto links: Mr. C.F.L.G. ( Chris) Ketelaars van RSM Nederland Belastingadviseurs N.V.
Op de foto rechr: Monique Princen, voorzitter MKB-Limburg

            

 

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

* verplicht veld
Kennis & expertise

Kennis & expertise

Als lid van MKB-Limburg kunt u gebruikmaken van de kennis en expertise van onze partners. Op welk vakgebied kunnen zij u ondersteunen?

Lees meer
Word lid van MKB-Limburg!

Word lid van MKB-Limburg!

Profiteer van het provinciale netwerk van Business Club Limburg, belangenbehartiging, projecten en ledenvoordelen van MKB-Limburg. Lid worden?

Lees meer
Leden aan het woord

Leden aan het woord

Leden van MKB-Limburg aan het woord. Wie zijn ze en wat voor onderneming heeft men? Welke rol speelt MKB-Limburg voor hun onderneming? Lees de verhalen van onze leden en raak geïnspireerd.

Lees meer

Volg ons op

Twitter Linkedin Facebook
Design & development: Advance Communications BV