MKB-Limburg - PARTNERS-MKBLIMBURG - OVERHEID - GEMEENTE-VENLO
slide image
Slide background

Gemeente Venlo Gemeente Venlo

Gemeente Venlo

Voorstellen nieuwe Maatschappelijke Partner | Gemeente Venlo

Gemeente Venlo sluit partnerschapovereenkomst met MKB-Limburg.

Door deze samenwerking kunnen de gemeente Venlo en MKB-Limburg elkaars expertise delen waardoor het netwerk aan ondernemers binnen de gemeente nog beter kan worden geholpen.

Vrijdag 19 november gaven wethouder Erwin Boom en MKB-voorzitter regio Noord Rene Dings de samenwerking al vorm door samen een aantal ondernemers te bezoeken en in het zonnetje te zetten tijdens de dag van de ondernemer. 

We heten Gemeente Venlo van harte welkom en zien uit naar een vruchtbare samenwerking.

                  

Ondertekening van de Partnerovereenkomst met                                                         Samen op stap tijdens de Dag van de Ondernemer         
Gemeente Venlo door wethouder Erwin Boom en
MKB-voorzitter regio Noord Rene Dings 

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Heeft u met uw organisatie ook interesse om partner te worden van MKB-Limburg?
Neem dan contact op met Miranda Heldens via heldens@mkblimburg.nl

MKB-Limburg kan door middel van Partner Organisaties en Business Partners nog beter gebruik maken van de kennis en expertise van leden vóór leden. Aangesloten Partners delen hun kennis met alle leden van MKB-Limburg. Dit kan tot uiting komen in onder meer; workshops, vakrubrieken op de website en speciale ledenvoordelen. Ook zullen deze partners een rol vervullen als strategisch sparringspartner in vaste overlegvormen binnen MKB-Limburg.

Lees hier meer over onze Partners.

 

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

* verplicht veld
Kennis & expertise

Kennis & expertise

Als lid van MKB-Limburg kunt u gebruikmaken van de kennis en expertise van onze partners. Op welk vakgebied kunnen zij u ondersteunen?

Lees meer
Word lid van MKB-Limburg!

Word lid van MKB-Limburg!

Profiteer van het provinciale netwerk van Business Club Limburg, belangenbehartiging, projecten en ledenvoordelen van MKB-Limburg. Lid worden?

Lees meer
Leden aan het woord

Leden aan het woord

Leden van MKB-Limburg aan het woord. Wie zijn ze en wat voor onderneming heeft men? Welke rol speelt MKB-Limburg voor hun onderneming? Lees de verhalen van onze leden en raak geïnspireerd.

Lees meer

Volg ons op

Twitter Linkedin Facebook
Design & development: Advance Communications BV