MKB-Limburg - PARTNERS-MKBLIMBURG - OVERHEID - GEMEENTE-LEUDAL
slide image
Slide background

Gemeente Leudal Gemeente Leudal

Gemeente Leudal

Samen werken aan een economisch vitaal Leudal

Wethouder economische zaken, Robert Martens: “Leudal herbergt veel MKB-ondernemers. Zorgen voor een economisch vitaal Leudal kunnen we niet alleen, dat doen we graag samen met MKB-Limburg. Ondernemersteam Leudal staat klaar voor al uw vragen!”.

Ondernemersteam Leudal is van maandag t/m donderdag van 09.00 uur tot 17.00 uur en op vrijdag van 9.00 uur tot 13.00 uur telefonisch bereikbaar via +31 475-85 90 00 of via het rechtstreeks nummer van de accountmanager. Een mail sturen kan ook, via: ondernemersteam@leudal.nl. Komt het tot een persoonlijke afspraak, dan kan deze plaatsvinden bij u op locatie, het gemeentehuis of digitaal.

Kijk voor meer informatie op: www.leudal.nl/ondernemersteam-leudal.­­­­­­­­­­­­­

 

 

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

* verplicht veld
Kennis & expertise

Kennis & expertise

Als lid van MKB-Limburg kunt u gebruikmaken van de kennis en expertise van onze partners. Op welk vakgebied kunnen zij u ondersteunen?

Lees meer
Word lid van MKB-Limburg!

Word lid van MKB-Limburg!

Profiteer van het provinciale netwerk van Business Club Limburg, belangenbehartiging, projecten en ledenvoordelen van MKB-Limburg. Lid worden?

Lees meer
Leden aan het woord

Leden aan het woord

Leden van MKB-Limburg aan het woord. Wie zijn ze en wat voor onderneming heeft men? Welke rol speelt MKB-Limburg voor hun onderneming? Lees de verhalen van onze leden en raak geïnspireerd.

Lees meer

Volg ons op

Twitter Linkedin Facebook
Design & development: Advance Communications BV