slide image
Slide background

Mobiliteit ZUIDLEASE

Mobiliteit

14 november 2017

In jubileumjaar wint Zuidlease FD Gazelle 'grote ondernemingen'

Onze business partner Zuidlease, heeft op 9 november een FD Gazelle mogen ontvangen van het Financieele Dagblad. Daarmee behoort Zuidlease in Sittard tot de snelste groeiers in de regio Zuid in de categorie ‘grote ondernemingen’.

 "We zijn ontzettend trots op deze FD Gazelle. Voor ons is dit een kers op de taart in het jaar dat we ons 25-jarig jubileum vieren," zegt directeur Olaf Houben. "Het is een bewijs dat onze relaties ons waarderen en dat we op de goede weg zitten."

Elk jaar reikt Het Financieele Dagblad de FD Gazellen uit aan de snelst groeiende bedrijven van Nederland. Ondernemingen die de afgelopen drie jaar gemiddeld minimaal 20 procent in omzet zijn gegroeid, winstgevend en financieel solide zijn, komen in aanmerking.

Dit jaar vond de competitie voor de veertiende keer plaats.

Wij feliciteren Zuidlease van harte met deze award!

bron: LimburgZaken

 

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

11 juli 2017

Business Partner Zuidlease geeft tips voor een onbezorgde vakantie

U kent het vast wel: Vakantiestress! U gaat een paar weekjes lekker weg maar voordat u eindelijk eens écht weg bent… Gaat u met de auto op vakantie in het buitenland? Graag wijzen we u op de volgende zaken zodat u ook tijdens uw vakantie onbezorgd mobiel bent en blijft.

 • Maak uw auto klaar voor de reis! Misschien erg voor de hand liggend, maar toch… Check zeker de koelvloeistof, het oliepeil en de bandenspanning en het bandenprofiel vóórdat u een lange autoreis maakt;
   
 • Zorg ook voor de juiste uitrusting ín de auto. Het is per land verschillend wat er aanwezig moet zijn. Uit veiligheidsoverwegingen en om discussies te voorkomen met de lokale autoriteiten kunt u het beste deze checklist volgen (bron: ANWB). Denk daarnaast ook aan de benodigde vignetten en milieustickers;
   
 • Rijdt u in een leaseauto? Neem altijd een Europees Schadeformulier mee en zorg dat u het telefoonnummer van de 24/7 hulpdienst van uw leasemaatschappij opgeslagen heeft;
   
 • Vraag een machtiging voor rijden in het buitenland aan bij uw leasemaatschappij.U vindt hier ons eigen voorbeeld;
   
 • En last but not least een tip om wellicht nog wat geld te besparen; bekijk hier de actuele brandstofprijzen van heel Europa en tank aan de juiste kant van de landgrenzen!

Wij wensen u een mooie zomer en een onbezorgde (auto)vakantie! 

nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte door u hieronder
in te schrijven voor onze
nieuwsbrief.

JONG MKB

JONG MKB

Opstapje nodig? JONG MKB zet zaken in beweging! Speciaal voor startende ondernemers tussen 0-5 jaar.

Lees meer
Word lid van MKB-Limburg!

Word lid van MKB-Limburg!

Profiteer van het provinciale netwerk van Business Club Limburg, belangenbehartiging, projecten en ledenvoordelen van MKB-Limburg. Lid worden?

Lees meer
Leden aan het woord

Leden aan het woord

Leden van MKB-Limburg aan het woord. Wie zijn ze en wat voor onderneming heeft men? Welke rol speelt MKB-Limburg voor hun onderneming? Lees de verhalen van onze leden en raak geïnspireerd.

Lees meer

Volg ons op

Twitter Linkedin Facebook
Design & development: Advance Communications BV