MKB-Limburg - PARTNERS-MKBLIMBURG - ICT - INFORMATIE-MANAGEMENT
slide image
Slide background

Strategic Data Science BronzGreen

Strategic Data Science

Nieuwe kennispartner | BronzGreen

BronzGreen is een community (en bedrijf), met liefde en persoonlijke aandacht voor mensen. Onze community bestaat uit mensen die vanuit een brand participeren of bij het geheel betrokken zijn. Het zijn experts op hun eigen vakgebied die vanuit diversiteit elkaar inspireren en aanvullen. Dat is de kracht van de community, waarmee we een alles-in-een oplossing bieden op het gebied van vitaliteit tot software en van marketing tot strategisch begeleiding. Alles op basis van eigen autonomie en een stukje gezond boerenverstand. Eén van onze expertisegebieden is Strategic Data Science, waarmee we kennispartner van MKB Limburg zijn geworden.

Met BronzGreen Intelligence faciliteren we de transitie van data naar toegevoegde waarde. Data is op zichzelf immers maar een getal of een stuk tekst. De grootste uitdaging zit 'm in het feit wat je wil bereiken en hoe data daarin een rol kan spelen. Wij helpen organisaties graag om deze slag te maken en zetten daarbij de mens centraal.

 

Contactgegevens contactpersoon:

Roel Beckers
r.beckers@bronzgreen.com
06 153 022 00

 

 

 

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

* verplicht veld
Kennis & expertise

Kennis & expertise

Als lid van MKB-Limburg kunt u gebruikmaken van de kennis en expertise van onze partners. Op welk vakgebied kunnen zij u ondersteunen?

Lees meer
Word lid van MKB-Limburg!

Word lid van MKB-Limburg!

Profiteer van het provinciale netwerk van Business Club Limburg, belangenbehartiging, projecten en ledenvoordelen van MKB-Limburg. Lid worden?

Lees meer
Leden aan het woord

Leden aan het woord

Leden van MKB-Limburg aan het woord. Wie zijn ze en wat voor onderneming heeft men? Welke rol speelt MKB-Limburg voor hun onderneming? Lees de verhalen van onze leden en raak geïnspireerd.

Lees meer

Volg ons op

Twitter Linkedin Facebook
Design & development: Advance Communications BV