MKB-Limburg - PARTNERS-MKBLIMBURG - ICT - BEVEILIGING
slide image
Slide background

Beveiliging | Service Centrale Nederland B.V. Service Centrale Nederland B.V.

Beveiliging | Service Centrale Nederland B.V.

Geplaatst: 10 oktober 2019

Nieuwe Business Partner | Service Centrale Nederland B.V.

Op woensdag 9 oktober 2019 hebben wij Service Centrale Nederland B.V. mogen toevoegen als Business partner. Het contract werd getekend door de heer D.G.D. De Haan  van Service Centrale Nederland B.V. en de heer Maurice Dunk, voorzitter MKB-Limburg Regio Zuid, als vervanger van Voorzitter Monique Princen.
We heten Service Centrale Nederland B.V.  van harte welkom als Business Partner en kijken uit naar onze samenwerking.

Service Centrale Nederland B.V. is uw partner voor een veilig gevoel. Bezorgd zijn om uw veiligheid is hun taak en daar ligt hun expertise. U wordt simpelweg ontzorgd zodat u zich volledig kunt focussen op uw core business. Bij Service Centrale Nederland B.V. kunt u rekenen op een professionele, snelle en persoonlijke dienstverlening. Hun klanten - zowel particulier als zakelijk - kunnen hun pand met een gerust hart achterlaten.

       

 

 

 

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

* verplicht veld
Kennis & expertise

Kennis & expertise

Als lid van MKB-Limburg kunt u gebruikmaken van de kennis en expertise van onze partners. Op welk vakgebied kunnen zij u ondersteunen?

Lees meer
Word lid van MKB-Limburg!

Word lid van MKB-Limburg!

Profiteer van het provinciale netwerk van Business Club Limburg, belangenbehartiging, projecten en ledenvoordelen van MKB-Limburg. Lid worden?

Lees meer
Leden aan het woord

Leden aan het woord

Leden van MKB-Limburg aan het woord. Wie zijn ze en wat voor onderneming heeft men? Welke rol speelt MKB-Limburg voor hun onderneming? Lees de verhalen van onze leden en raak geïnspireerd.

Lees meer

Volg ons op

Twitter Linkedin Facebook
Design & development: Advance Communications BV