MKB-Limburg - PARTNERS-MKBLIMBURG - HR - SW-NOORDLIMBURG
slide image
Slide background

SW Noord Limburg NLW

SW Noord-Limburg

9-11-2017

Maak kennis met NLW Groep

NLW Groep maakt graag zichtbaar wat ze voor u kunnen betekenen. Maak kennis met onze diensten via de volgende bedrijfsvideo.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Onze SW-bedrijf Business Partners stellen zich voor

Heeft u werk teveel, mensen tekort of behoefte aan flexibel personeel én wilt u maatschappelijk verantwoord ondernemen? Dan bent u bij de maatschappelijke werkbedrijven NLW Groep (Noord-Limburg) en Westrom (Midden-Limburg) aan het juiste adres. Graag stellen wij ons even voor!

Werk staat centraal
NLW Groep (Noord-Limburg) en Westrom (Midden-Limburg) staan beide al meer dan 40 jaar voor waardevol en passend werken met mensen met een arbeidsbeperking. Wij integreren mensen in de samenleving door middel van werk. Mensen die om welke reden dan ook een afstand hebben tot de reguliere arbeidsmarkt. Verder maken we het mogelijk dat mensen volwaardig aan het werk kunnen, daar waar het hen op eigen kracht (nog) niet lukt.

Uw partner in werk
Als maatschappelijke werkbedrijven bieden wij ondersteuning aan werkgevers bij het flexibel kunnen inspelen op de economische en commerciële omstandigheden van hun bedrijf. De mogelijkheden zijn uiteenlopend; van het uitbesteden van productie(processen) op uw eigen locatie, het uitbesteden van productie(processen) bij een werkbedrijf op locatie, tot het inhuren van tijdelijk personeel (detacheren). Op de eigen locaties beschikken NLW Groep en Westrom over de benodigde werkruimte, magazijnruimte, machines en gereedschappen. De bedrijven hebben de technische expertise en kennis in huis om flexibel en snel in te spelen op de wensen van u als opdrachtgever.

Assemblage en montage, logistiek etc.
U kunt bij NLW Groep en Westrom terecht voor een duurzame samenwerking als het gaat om  specifieke montage- en assemblagewerkzaamheden. Zo kunt u bijvoorbeeld voor- en nabewerkingen, kabelbomen maken, soldeerwerkzaamheden, doseren (tellen of wegen) en afvullen aan ons uitbesteden.

Ook kunt u bij ons terecht voor het uitbesteden van (delen van) het logistieke proces op het gebied van verpakken, ompakken en assembleren. Hierbij kunt u denken aan verpakken en ompakken van bulk- naar stukgoederen, van grote naar kleinere verpakkingseenheden, herverpakken of actieverpakken. Stickeren, labelen en coderen kunnen ook deel uitmaken van het proces dat wordt uitbesteed. Op het technische vlak kunt u denken aan montage van onder andere motoren en elektronische apparatuur.

Maak kennis met…
Nieuwsgierig naar de mogelijkheden voor uw bedrijf? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met NLW Groep of Westrom. Zij staan u graag te woord en denken actief met u mee. Tevens bent u bij dezen van harte uitgenodigd om deel te nemen aan de ontbijtsessie welke door de bedrijven gezamenlijk wordt georganiseerd aan het eind van het jaar. Tijdens deze ochtend wordt u meegenomen in ‘de wereld van het maatschappelijk werkbedrijf’ en wordt u geïnspireerd over de mogelijkheden voor uw bedrijf. Meer informatie over deze sessie volgt binnenkort.
 

NLW Groep (Noord-Limburg)            
Smakterweg 19                                   
5804 AE Venray                                 
www.nlw.nl                                       
T 0478-552323                                   
E info@nlw.nl                    

 

Westrom (Midden-Limburg)   
De Hanze 1 
6041 PA Roermond   
www.westrom.nl      
T 0475-389898  
E westrom@westrom.nl

 

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

* verplicht veld
Kennis & expertise

Kennis & expertise

Als lid van MKB-Limburg kunt u gebruikmaken van de kennis en expertise van onze partners. Op welk vakgebied kunnen zij u ondersteunen?

Lees meer
Word lid van MKB-Limburg!

Word lid van MKB-Limburg!

Profiteer van het provinciale netwerk van Business Club Limburg, belangenbehartiging, projecten en ledenvoordelen van MKB-Limburg. Lid worden?

Lees meer
Leden aan het woord

Leden aan het woord

Leden van MKB-Limburg aan het woord. Wie zijn ze en wat voor onderneming heeft men? Welke rol speelt MKB-Limburg voor hun onderneming? Lees de verhalen van onze leden en raak geïnspireerd.

Lees meer

Volg ons op

Twitter Linkedin Facebook
Design & development: Advance Communications BV