slide image
Slide background

SW Midden Limburg WESTROM

SW Midden-Limburg

gepubliceerd: 18 april 2018

PERSBERICHT

Ruim 700 bezoekers tijdens Open Dag Westrom

Na maanden van voorbereiding was het op zaterdag 14 april jl. zover: de Open Dag bij Westrom! Op deze zonovergoten dag was het vooral de bedoeling om iedereen een kijkje te laten nemen binnen de muren van ons Participatiebedrijf.  De belangstelling van o.a. familieleden, omwonenden, raadsleden en wethouders uit de deelnemende gemeenten was groot, warm en enthousiast. Ruim 700 geïnteresseerden hebben wij deze dag verwelkomd. Het werd een geweldige dag!  

De eerste bezoekers stonden al ruim een half uur voor aanvang van het eerste tijdsblok van 10:00 uur te popelen om naar binnen te mogen. Rond 16:00 uur gingen de laatste bezoekers weer naar huis. Het was bijzonder druk in het lokaal met informatie over individuele detacheringen. Ook de medewerkers die informatie verstrekten over kwaliteit, Arbo en milieu trokken een breed publiek. Maar ook diverse andere afdelingen, zoals de diagnoseafdeling, de fietsenassemblage en het grote magazijn, trokken veel bekijks.  

De reacties waren louter positief. Veel mensen gaven aan dat ze verrast waren over de diversiteit aan werksoorten. De medewerkers oogstten de meeste lof, en terecht! Zij hebben zich op hun vrije zaterdag belangeloos ingezet om de Open Dag op rolletjes te laten verlopen. Hun enthousiasme en inspanningen werden erg gewaardeerd. In de enquête kregen we ook veel complimenten voor de vriendelijkheid van het personeel. “Ik heb veel informatie gekregen. Het is fijn om te zien dat er zoveel gevarieerd werk is te zien bij Westrom”, aldus een bezoeker. “Voor herhaling vatbaar; het was indrukwekkend, gezellig en goed georganiseerd”, was een veel gehoorde mening.

Na afloop van de rondgang kon men onder genot van een lekker kopje koffie en vlaai de dag nabespreken. De bezoekers beoordeelden de Open Dag gemiddeld met een 8,7! Een geweldig resultaat van een zeer geslaagde dag!​

Wij willen iedereen bedanken die deze mooie dag mogelijk heeft gemaakt, zowel de bezoekers als de vrijwilligers.

 


gepubliceerd: 14 maart 2018

PERSBERICHT   

Open Dag bij Westrom
Vijf jaar geleden betrok Westrom het bedrijfspand aan De Hanze 1 in Roermond, waar dagelijks zo'n 500 medewerkers aan de slag zijn.
Op zaterdag 14 april a.s. zet het bedrijf graag voor één dag de deur ook open voor het publiek. Kom kijken bij Westrom!

Op zaterdag 14 april 2018 is iedereen van harte welkom om een kijkje te nemen achter de schermen van participatiebedrijf Westrom. Op deze dag wordt het brede pallet aan mogelijkheden gepresenteerd en zijn diverse werkzaamheden te zien die door Westrom-medewerkers worden uitgevoerd. Bezoekers kunnen gedurende drie tijdsblokken van anderhalf uur via een uitgezette route van activiteit naar activiteit lopen en zich zo een beeld vormen over het bedrijf. Natuurlijk is er na afloop koffie en iets lekkers en ontvangt iedereen een leuk aandenken.

Aanmelden voor de Open Dag is mogelijk via www.westrom.nl. Er geldt een maximum aantal bezoekers per tijdsblok. Wees er dus snel bij!

///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

Westrom is een participatiebedrijf met passie en durf. Voor vijf gemeenten in Midden-Limburg zet Westrom zich dagelijks in om mensen middels werk maximaal te ontplooien. Wij hebben de overtuiging dat iedereen talenten heeft die het verdienen om te worden ontwikkeld en benut. Ruim 1500 gemotiveerde medewerkers zijn bij of via Westrom aan de slag. Daarmee vervult de organisatie al 40 jaar een belangrijke maatschappelijke functie en zijn wij één van de grotere werkgevers in de regio. Westrom, partner in participatie.

///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////


Onze SW-bedrijf Business Partners stellen zich voor

Heeft u werk teveel, mensen tekort of behoefte aan flexibel personeel én wilt u maatschappelijk verantwoord ondernemen? Dan bent u bij de maatschappelijke werkbedrijven NLW Groep (Noord-Limburg) en Westrom (Midden-Limburg) aan het juiste adres. Graag stellen wij ons even voor!

Werk staat centraal
NLW Groep (Noord-Limburg) en Westrom (Midden-Limburg) staan beide al meer dan 40 jaar voor waardevol en passend werken met mensen met een arbeidsbeperking. Wij integreren mensen in de samenleving door middel van werk. Mensen die om welke reden dan ook een afstand hebben tot de reguliere arbeidsmarkt. Verder maken we het mogelijk dat mensen volwaardig aan het werk kunnen, daar waar het hen op eigen kracht (nog) niet lukt.

Uw partner in werk
Als maatschappelijke werkbedrijven bieden wij ondersteuning aan werkgevers bij het flexibel kunnen inspelen op de economische en commerciële omstandigheden van hun bedrijf. De mogelijkheden zijn uiteenlopend; van het uitbesteden van productie(processen) op uw eigen locatie, het uitbesteden van productie(processen) bij een werkbedrijf op locatie, tot het inhuren van tijdelijk personeel (detacheren). Op de eigen locaties beschikken NLW Groep en Westrom over de benodigde werkruimte, magazijnruimte, machines en gereedschappen. De bedrijven hebben de technische expertise en kennis in huis om flexibel en snel in te spelen op de wensen van u als opdrachtgever.

Assemblage en montage, logistiek etc.
U kunt bij NLW Groep en Westrom terecht voor een duurzame samenwerking als het gaat om  specifieke montage- en assemblagewerkzaamheden. Zo kunt u bijvoorbeeld voor- en nabewerkingen, kabelbomen maken, soldeerwerkzaamheden, doseren (tellen of wegen) en afvullen aan ons uitbesteden.

Ook kunt u bij ons terecht voor het uitbesteden van (delen van) het logistieke proces op het gebied van verpakken, ompakken en assembleren. Hierbij kunt u denken aan verpakken en ompakken van bulk- naar stukgoederen, van grote naar kleinere verpakkingseenheden, herverpakken of actieverpakken. Stickeren, labelen en coderen kunnen ook deel uitmaken van het proces dat wordt uitbesteed. Op het technische vlak kunt u denken aan montage van onder andere motoren en elektronische apparatuur.

Maak kennis met…
Nieuwsgierig naar de mogelijkheden voor uw bedrijf? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met NLW Groep of Westrom. Zij staan u graag te woord en denken actief met u mee. Tevens bent u bij dezen van harte uitgenodigd om deel te nemen aan de ontbijtsessie welke door de bedrijven gezamenlijk wordt georganiseerd aan het eind van het jaar. Tijdens deze ochtend wordt u meegenomen in ‘de wereld van het maatschappelijk werkbedrijf’ en wordt u geïnspireerd over de mogelijkheden voor uw bedrijf. Meer informatie over deze sessie volgt binnenkort.
 

NLW Groep (Noord-Limburg)            
Smakterweg 19                                   
5804 AE Venray                                 
www.nlw.nl                                       
T 0478-552323                                   
E info@nlw.nl                    

 

Westrom (Midden-Limburg)   
De Hanze 1 
6041 PA Roermond   
www.westrom.nl      
T 0475-389898  
E westrom@westrom.nl

nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte door u hieronder
in te schrijven voor onze
nieuwsbrief.

JONG MKB

JONG MKB

Opstapje nodig? JONG MKB zet zaken in beweging! Speciaal voor startende ondernemers tussen 0-5 jaar.

Lees meer
Word lid van MKB-Limburg!

Word lid van MKB-Limburg!

Profiteer van het provinciale netwerk van Business Club Limburg, belangenbehartiging, projecten en ledenvoordelen van MKB-Limburg. Lid worden?

Lees meer
Leden aan het woord

Leden aan het woord

Leden van MKB-Limburg aan het woord. Wie zijn ze en wat voor onderneming heeft men? Welke rol speelt MKB-Limburg voor hun onderneming? Lees de verhalen van onze leden en raak geïnspireerd.

Lees meer

Volg ons op

Twitter Linkedin Facebook
Design & development: Advance Communications BV