slide image
Slide background

Arbeidsmarkt informatie UWV

Arbeidsmarkt informatie

Uitnodiging 9-10 | Werken in de grensregio | Hiltho 2017

Beste ondernemer,

De arbeidsmarkt wordt krapper en het wordt steeds moeilijker om uw vacatures in te vullen. Wellicht dat grensoverschrijdende werving u een oplossing kan bieden.

Hiltho 2017
Op de Hiltho 2017 presenteert het team Grenswerk van UWV zich door met een stand aanwezig te zijn. Wij organiseren speciaal voor ondernemers  een workshop om kennis te maken met de mogelijkheden van de werving van personeel uit Duitsland.

Wij nodigen u graag uit om op maandag 9 oktober van 10.30 tot 12.00 uur onze interactieve workshop bij te wonen. Tijdens deze workshop worden ervaringen gedeeld met werkgevers die al succesvol zijn in hun werving in Duitsland.  Tevens geven wij uitleg over de dienstverlening van het team Grenswerk en de wijze waarop wij u kunnen ondersteunen en ontzorgen.

Het bijwonen van deze workshop biedt u tevens de gelegenheid om samen met andere ondernemers oplossingen te bedenken, waardoor u sneller en succesvoller uw personeelsbezetting op peil krijgt.

Via Grenswerk.nml@uwv.nl  kunt u zich vóór 15 september 2017 aanmelden voor de workshop onder vermelding van het kenmerk HILTHO, uw bedrijfsnaam, het aantal deelnemende personen en contactgegevens.

Wacht niet te lang met aanmelden want vol is vol.

Bezoek workshop en beursvloer
De workshop wordt omstreeks 12.00 uur afgesloten met een netwerklunch waar voldoende gelegenheid geboden wordt om met andere werkgevers na te praten. Vervolgens krijgt u gratis toegang tot de beursvloer en kunt u de stands bezoeken. Wij kijken er naar uit u te mogen verwelkomen op onze stand.

 

Tot ziens op 9 oktober 2017 op de Hiltho in Horst,
UWV WERKbedrijf, team Grenswerk

     

Partner voor grensoverschrijdende bemiddeling
UWV heeft een langdurige samenwerking opgebouwd met partner organisatie Argentur für Arbeit en hieruit is het grensoverschrijdende bemiddelingsteam ontstaan. Het team Grenswerk is gespecialiseerd in het werven en selecteren van personeel aan beide zijden van de grens en biedt gratis dienstverlening aan werkgevers in de grensstreek.

               

Gepubliceerd: 5-9-2017
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

MKB Partner Organisatie UWV | De ins & outs van de Limburgse arbeidsmarkt – regio Zuid-Limburg

KENNISSESSIE - Limburgse arbeidsmarkt- donderdag 28 september 2017 in Heerlen

Onze Partner Organisatie UWV en hun collega’s van het WerkgeversServicepunt vertellen u alle ins & outs van de Limburgse arbeidsmarkt. In een drietal kennissessies, gebaseerd op de drie Limburgse regio’s zoomen zij in op de ontwikkelingen van de Limburgse arbeidsmarkt op korte en langere termijn. Bovendien bieden zij u tools om toegang te krijgen tot het aanbod op de Limburgse arbeidsmarktregio’s.

In deze sessie staat de regio Zuid-Limburg centraal.

Spreker: o.a. Gerard Ahn
Datum: donderdag 28 september 2017
Locatie: Kantoor UWV, Maanplein 88, Heerlen.
Ontvangst: 16.00 uur. Einde: 17.30 uur.
Parkeren: Parkeren kan in parkeergarage Maanplein

Deze kennissessie is alleen toegankelijk voor MKB-leden en richt zich op ondernemers van kleine en middelgrote bedrijven met personeel. Aanmelden kan vóór 21 september a.s. via het ledenplatform door hier te klikken. Het maximale aantal deelnemers voor deze bijeenkomst is 40.

Wij ontvangen u graag op 28 september a.s.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

MKB Partner Organisatie UWV | De ins & outs van de Limburgse arbeidsmarkt – regio Midden-Limburg

KENNISSESSIE - Limburgse arbeidsmarkt - donderdag 12 oktober 2017 in Roermond

In deze sessie staat de regio Midden-Limburg centraal.

Spreker: o.a. Jeroen van den Berg
Datum: donderdag 12 oktober 2017
Locatie: Ondernemershuis, Steegstraat 5, Roermond
Ontvangst: 16.00 uur. Einde: 17.30 uur.
Parkeren: Parkeren kan op de parkeerplaats van het Ondernemershuis

Deze kennissessie is alleen toegankelijk voor MKB-leden en richt zich op ondernemers van kleine en middelgrote bedrijven met personeel. Aanmelden kan vóór 5 oktober a.s. via het ledenplatform door hier te klikken. Het maximale aantal deelnemers voor deze bijeenkomst is 40.

Wij ontvangen u graag op 12 oktober  a.s.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

MKB Partner Organisatie UWV | De ins & outs van de Limburgse arbeidsmarkt – regio Noord-Limburg

KENNISSESSIE - Limburgse arbeidsmarkt - donderdag 23 november 2017 in Venlo

In deze sessie staat de regio Noord-Limburg centraal.

Spreker: o.a. Jeroen van den Berg
Datum: donderdag 23 november 2017
Locatie: Kantoor UWV, Prinsessesingel 10, Venlo
Ontvangst: 16.00 uur. Einde: 17.30 uur.
Parkeren: U kunt parkeren in de bijgelegen parkeergarage Q-Park (tegenover UWV kantoor) en de Maaswaard garage (andere zijde van het spoor)

Deze kennissessie is alleen toegankelijk voor MKB-leden en richt zich op ondernemers van kleine en middelgrote bedrijven met personeel. Aanmelden kan vóór 16 november a.s. via het ledenplatform door hier te klikken. Het maximale aantal deelnemers voor deze bijeenkomst is 40.

Wij ontvangen u graag op 23 november  a.s.

 

nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte door u hieronder
in te schrijven voor onze
nieuwsbrief.

JONG MKB

JONG MKB

Opstapje nodig? JONG MKB zet zaken in beweging! Speciaal voor startende ondernemers tussen 0-5 jaar.

Lees meer
Word lid van MKB-Limburg!

Word lid van MKB-Limburg!

Profiteer van het provinciale netwerk van Business Club Limburg, belangenbehartiging, projecten en ledenvoordelen van MKB-Limburg. Lid worden?

Lees meer
Leden aan het woord

Leden aan het woord

Leden van MKB-Limburg aan het woord. Wie zijn ze en wat voor onderneming heeft men? Welke rol speelt MKB-Limburg voor hun onderneming? Lees de verhalen van onze leden en raak geïnspireerd.

Lees meer

Volg ons op

Twitter Linkedin Facebook
Design & development: Advance Communications BV