slide image
Slide background

Arbeidsmarkt informatie UWV

Arbeidsmarkt informatie

Uitnodiging 9-10 | Werken in de grensregio | Hiltho 2017

Beste ondernemer,

De arbeidsmarkt wordt krapper en het wordt steeds moeilijker om uw vacatures in te vullen. Wellicht dat grensoverschrijdende werving u een oplossing kan bieden.

Hiltho 2017
Op de Hiltho 2017 presenteert het team Grenswerk van UWV zich door met een stand aanwezig te zijn. Wij organiseren speciaal voor ondernemers  een workshop om kennis te maken met de mogelijkheden van de werving van personeel uit Duitsland.

Wij nodigen u graag uit om op maandag 9 oktober van 10.30 tot 12.00 uur onze interactieve workshop bij te wonen. Tijdens deze workshop worden ervaringen gedeeld met werkgevers die al succesvol zijn in hun werving in Duitsland.  Tevens geven wij uitleg over de dienstverlening van het team Grenswerk en de wijze waarop wij u kunnen ondersteunen en ontzorgen.

Het bijwonen van deze workshop biedt u tevens de gelegenheid om samen met andere ondernemers oplossingen te bedenken, waardoor u sneller en succesvoller uw personeelsbezetting op peil krijgt.

Via Grenswerk.nml@uwv.nl  kunt u zich vóór 15 september 2017 aanmelden voor de workshop onder vermelding van het kenmerk HILTHO, uw bedrijfsnaam, het aantal deelnemende personen en contactgegevens.

Wacht niet te lang met aanmelden want vol is vol.

Bezoek workshop en beursvloer
De workshop wordt omstreeks 12.00 uur afgesloten met een netwerklunch waar voldoende gelegenheid geboden wordt om met andere werkgevers na te praten. Vervolgens krijgt u gratis toegang tot de beursvloer en kunt u de stands bezoeken. Wij kijken er naar uit u te mogen verwelkomen op onze stand.

 

Tot ziens op 9 oktober 2017 op de Hiltho in Horst,
UWV WERKbedrijf, team Grenswerk

     

Partner voor grensoverschrijdende bemiddeling
UWV heeft een langdurige samenwerking opgebouwd met partner organisatie Argentur für Arbeit en hieruit is het grensoverschrijdende bemiddelingsteam ontstaan. Het team Grenswerk is gespecialiseerd in het werven en selecteren van personeel aan beide zijden van de grens en biedt gratis dienstverlening aan werkgevers in de grensstreek.

               

nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte door u hieronder
in te schrijven voor onze
nieuwsbrief.

JONG MKB

JONG MKB

Opstapje nodig? JONG MKB zet zaken in beweging! Speciaal voor startende ondernemers tussen 0-5 jaar.

Lees meer
Word lid van MKB-Limburg!

Word lid van MKB-Limburg!

Profiteer van het provinciale netwerk van Business Club Limburg, belangenbehartiging, projecten en ledenvoordelen van MKB-Limburg. Lid worden?

Lees meer
Leden aan het woord

Leden aan het woord

Leden van MKB-Limburg aan het woord. Wie zijn ze en wat voor onderneming heeft men? Welke rol speelt MKB-Limburg voor hun onderneming? Lees de verhalen van onze leden en raak geïnspireerd.

Lees meer

Volg ons op

Twitter Linkedin Facebook
Design & development: Advance Communications BV