MKB-Limburg - PARTNERS-MKBLIMBURG - FINANCIERING - MKB-FINANCIERING
slide image
Slide background

MKB Financiering SNS BANK

MKB Financiering

Nieuwe kennispartner SNS Bank-Exclusief ledenvoordeel bij afsluiten bedrijfskrediet

Per 1 januari 2022 heeft SNS zich aangesloten als kennispartner bij MKB-Limburg.

SNS is een nuchtere bank en we vinden het belangrijk om lokaal aanwezig te zijn. Dichtbij de mensen.
In Limburg vind je daarom maar liefst 19 van onze winkels. Veel van deze winkels worden gerund door ondernemers. We snappen dus heel goed wat jij als ondernemer nodig hebt. We spreken tenslotte dezelfde taal. Net als jij richten we ons op de Nederlandse markt. We hebben eenvoudige maar goede zakelijke betaal- en spaarrekeningen voor je. Ook kun je bij ons terecht voor een zakelijke financiering: zakelijk krediet voor extra financiële ruimte voor je bedrijf of een bedrijfshypotheek om een bedrijfspand te kopen.

Al deze producten passen bij zzp’ers en kleine bedrijven. Voor ondernemers die hun geldzaken zelf doen en daarom geen behoefte hebben aan ingewikkelde bankzaken.
In een persoonlijk gesprek in een van onze winkels maken we graag het verschil!

 

EXCLUSIEF AANBOD VOOR MKB-LIMBURG LEDEN

Een persoonlijk kennismakingsgesprek kan binnen 24 uur plaatsvinden. Bij voorkeur met iemand van de lokale SNS vestiging, maar zeker met een Limburgse SNS medewerker.

Daarnaast biedt SNS bank het eerst half jaar (tot en met juni 2022) exclusief voor MKB-Limburg leden een actietarief aan voor het afsluiten van een SNS Bedrijfshypotheek.

Komt het tot een opdracht tot dienstverlening (OTD) voor een bedrijfshypotheek, hoeft het MKB Limburg lid maar het actietarief van € 1.500 te betalen voor het afsluiten van een bedrijfskrediet.

Niet leden kunnen enkel gebruik maken van dit aanbod als zij met hun bedrijf lid worden bij MKB-Limburg., monitoring hiervan door SNS.

Neem voor vragen of meer informatie contact op met Peter van Neer, manager klantteam Maastricht.

 

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

* verplicht veld
Kennis & expertise

Kennis & expertise

Als lid van MKB-Limburg kunt u gebruikmaken van de kennis en expertise van onze partners. Op welk vakgebied kunnen zij u ondersteunen?

Lees meer
Word lid van MKB-Limburg!

Word lid van MKB-Limburg!

Profiteer van het provinciale netwerk van Business Club Limburg, belangenbehartiging, projecten en ledenvoordelen van MKB-Limburg. Lid worden?

Lees meer
Leden aan het woord

Leden aan het woord

Leden van MKB-Limburg aan het woord. Wie zijn ze en wat voor onderneming heeft men? Welke rol speelt MKB-Limburg voor hun onderneming? Lees de verhalen van onze leden en raak geïnspireerd.

Lees meer

Volg ons op

Twitter Linkedin Facebook
Design & development: Advance Communications BV