MKB-Limburg - PARTNERS-MKBLIMBURG - EDUCATIE - MBOZUID
slide image
Slide background

MBO Zuid VISTA College

MBO-Zuid

17-6-2020

Hartelijk welkom
Vista College | nieuwe Businesspartner van MKB-Limburg


Op woensdag 17 juni 2020 werd door de heer Ferdinand van Kampen van Vista College de overeenkomst voor een Businesspartnerschap met MKB-Limburg ondertekend in aanwezigheid van Maurice Dunk, Regiovoorzitter MKB-Limburg Zuid.

Op 23 juni 2020 zijn alle Partners van MKB-Limburg uitgenodigd om samen met het Bestuur van MKB-Limburg te praten en ideeën uit te wisselen over hun toekomstige samenwerking.

Tevens zal deze nieuwe samenwerking met Vista College dan ook nog worden vastgelegd met een fotomoment met Monique Princen namens MKB-Limburg en Ferdinand van Kampen namens Vista College.
 

VISTA college is een nieuwe naam in Zuid-Limburg, maar zeker geen nieuwkomer. Een gevestigde mbo onderwijsinstelling die in 2019 is voortgekomen uit de fusie tussen Arcus College en ROC Leeuwenborgh. Klaar voor de toekomst om in de regio een breed en modern opleidingsaanbod te blijven aanbieden.

Vanuit de kracht van samenwerking. Limburgse krachten voor morgen ontwikkelen. Dat is hun missie en sluit mooi aan bij de missie van MKB-Limburg.

Wij zien uit naar een vruchtbare, krachtige samenwerking.

Monique Princen
Voorzitter MKB-Limburg

nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte door u hieronder
in te schrijven voor onze
nieuwsbrief.

Kennis & expertise

Kennis & expertise

Als lid van MKB-Limburg kunt u gebruikmaken van de kennis en expertise van onze partners. Op welk vakgebied kunnen zij u ondersteunen?

Lees meer
Word lid van MKB-Limburg!

Word lid van MKB-Limburg!

Profiteer van het provinciale netwerk van Business Club Limburg, belangenbehartiging, projecten en ledenvoordelen van MKB-Limburg. Lid worden?

Lees meer
Leden aan het woord

Leden aan het woord

Leden van MKB-Limburg aan het woord. Wie zijn ze en wat voor onderneming heeft men? Welke rol speelt MKB-Limburg voor hun onderneming? Lees de verhalen van onze leden en raak geïnspireerd.

Lees meer

Volg ons op

Twitter Linkedin Facebook
Design & development: Advance Communications BV