MKB-Limburg - PARTNERS-MKBLIMBURG - EDUCATIE - KENNISINNOVATIE
slide image
Slide background

Kennisinnovatie Fontys International Business School

Kennisinnovatie

12 mei 2021.

Voorstellen nieuwe Kennispartner | Fontys Hogescholen

Fontys Venlo staat klaar voor meer opdrachten uit bedrijfsleven.

Fontys Hogescholen en met name Fontys Venlo is de nieuwe kennispartner van MKB Limburg.
De maatschappelijke opdracht van Fontys is samen te vatten in de slogan: “Fontys for Society”: met andere woorden: In, met en voor de regio.

Zowel het opleiden van het toekomstige talent voor de regio als het helpen van ondernemingen bij de noodzakelijke transities naar een voorspoedige en duurzame toekomst.

Jack Keulers is het aanspreekpunt voor alle bedrijven die ondersteuning zoeken bij het verwezenlijken van hun plannen. Denk daarbij vooral breder dan alleen stages en afstudeerprojecten. We streven naar maatwerk en zetten sterk in op hybride leeromgevingen waar studenten multi-disciplinair aan de slag gaan met authentieke opdrachten uit het bedrijfsleven. De sterktes van een hogeschool blijken uit de Engelse benaming: University of Applied Science, oftewel we streven naar het toepassen van de wetenschap in de praktijk. Wij gaan graag met u hierover in gesprek.

Wij heten Fontys Hogescholen en Jack Keulers, als contactpersoon, van harte welkom als Kennispartner bij MKB-Limburg en wij kijken uit naar een fijne samenwerking!

 

             

 

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

* verplicht veld
Kennis & expertise

Kennis & expertise

Als lid van MKB-Limburg kunt u gebruikmaken van de kennis en expertise van onze partners. Op welk vakgebied kunnen zij u ondersteunen?

Lees meer
Word lid van MKB-Limburg!

Word lid van MKB-Limburg!

Profiteer van het provinciale netwerk van Business Club Limburg, belangenbehartiging, projecten en ledenvoordelen van MKB-Limburg. Lid worden?

Lees meer
Leden aan het woord

Leden aan het woord

Leden van MKB-Limburg aan het woord. Wie zijn ze en wat voor onderneming heeft men? Welke rol speelt MKB-Limburg voor hun onderneming? Lees de verhalen van onze leden en raak geïnspireerd.

Lees meer

Volg ons op

Twitter Linkedin Facebook
Design & development: Advance Communications BV