MKB-Limburg - PARTNERS-MKBLIMBURG - EDUCATIE - HBO
slide image
Slide background

HBO | Zuyd Hogeschool Zuyd Hogeschool

HBO | Zuyd Hogeschool

Gepubliceerd 8 mei 2020

Ontmoet je Toekomst

1e online editie speeddate-event van Zuyd Hogeschool

Cruyff wist het al: ‘elk nadeel heeft z’n voordeel’. De huidige tijd dwingt tot een andere kijk op zaken: is mijn huidige businessmodel houdbaar, wat vinden mijn klanten nu belangrijk, wie zijn mijn nieuwe samenwerkingspartners, hoe digitaliseer ik mijn processen? Kortom vragen waarover u zult nadenken en waarbij wij u kunnen helpen.  

Daarvoor organiseren we in de week van 25 mei het eerste online speeddate-event. Een week lang kunt u studenten van Zuyd ontmoeten. Studenten die voor u aan de slag kunnen om de antwoorden te vinden op uw vragen. Als (afstudeer)stagiairs of nieuwe (tijdelijke) medewerker.

Hoe doet u mee?

In de week van 25 mei kunt u elke ochtend of middag, met onze studenten in gesprek. Online! In een 1-op-1 gesprek. Elk gesprek duurt maximaal 15 minuten. Vervolgens bepaalt u in onderling overleg of de ontmoeting leidt tot een tweede gesprek.

Als u mee wilt doen, bent u minimaal 2 dagdelen beschikbaar. U bepaalt met welk videoprogramma u de student online uitnodigt en stuurt ons de link. Wij zorgen ervoor dat de link beschikbaar is voor de student(en) die inschrijven op uw sessie. Voor elke sessie plannen we 15 minuten, de gesprekspartners houden zelf de tijd in de gaten.  

Meld u aan!

Vanaf 6 mei kunt u zich aanmelden via www.careerservices.zuyd.nl

Zodra uw aanmelding bij ons binnen is, zetten we uw aanbod open voor studenten. Zij kunnen zich vanaf 12 mei aanmelden. Zodra een student zich voor een van uw sessies heeft aangemeld, krijgt u hierover een emailbericht.


Heeft u vragen, bel of mail ons dan via: 088-9893 000 of kic@zuyd.nl

Hoe de toekomst er ook uit  zal zien: hij komt, dus maak er het beste van.

 

Gepubliceerd: 31 oktober 2019

Uitnodiging Thema-avond Creating Happy Workplaces 26 november 2019

Werkplekconcepten zijn de afgelopen jaren fors geëvolueerd onder invloed van digitalisering, Internet of Things en andere managementinzichten. Voeg daaraan toe de krapte op de arbeidsmarkt, groeiende diversiteit en globalisering en we kunnen ons allemaal iets voorstellen bij het belang van een goede, gezonde en aantrekkelijke werkomgeving. 

Laat je op 26 november op onze thema-avond 'Creating Happy Workplaces' bijpraten over hoe werkomgevingen kunnen bijdragen aan welzijn, geluk, gezondheid, aan het binden en boeien van medewerkers, aan meer creativiteit, betere samenwerking en een hogere productiviteit! 

Onze sprekers gaan in op de volgende thema's:

  • De moderne werkomgeving nu en in de toekomst
  • Hoe werkomgevingen kunnen bijdragen aan welzijn, geluk, gezondheid en productiviteit
  • Het vormgevingsproces om te komen tot een ‘betekenisvolle’ werkomgeving

Daarnaast presenteren we de blauwdruk van een (ver)nieuw(d)e minor “Creating Happy Workplaces” en bevat de avond voldoende ruimte voor discussie en netwerkontmoetingen.

Je kunt je online aanmelden. 

Programma

18.00-18.30 uur

Ontvangst met soep en hartig hapje

18.30-19.00 uur

Opening door dhr. Ad Smits, directeur Academie voor Facility Management en Hotel Management School Maastricht

19.00-19.20 uur

Natalie Hofman, voorzitter beroepsvereniging FMN

19.20-19.40 uur

Elizabeth Nelson, Phd kandidaat, auteur van het boek Healthy Office      Revolution, head of Research & Innovation, Learn Adapt Build

19.40-20.00 uur

Pierre Buijs, designconsultant. Creëert slimme, fitte organisaties en          ontwerpt vernieuwende werkomgevingen

20.00-20.10 uur

Korte pauze

20.10-20.20 uur 

Presentatie door studenten opleiding Facility Management

20.20-20.40 uur

Presentatie blauwdruk nieuwe minor "Creating Happy Workplaces" door Joop van Duren en Katinka Pani

20.40-21.30 uur

Borrel 

Contact 
Opleiding Facility Management
facilitymanagement@zuyd.nl
T +31 (0)45 400 66 03
T +31(0)6 18 34 72 31 

 

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

gepubliceerd: 24 oktober 2019

Digital Marketing & Finance I

Zoals aangekondigd nodigen wij u uit voor het mini-symposium Digital Marketing & Finance van Zuyd Hogeschool.

Datum: Donderdag 28 november 2019
Tijdstip: 15.00 – 18.00 uur 
Locatie: Zuyd Hogeschool, Ligne 1 te Sittard, ruimte H.1.35

Programma:

  • CHATBOTS!

De wereld van automatisering en digitalisering verandert om ons heen in een rap tempo.  Jordy Kuipers zal jullie vertellen over de manier waarop Ruijters Woningmakelaars werkt, denkt en bouwt aan de toekomst. Ze hebben namelijk afgelopen periode geëxperimenteerd met technologieën als Artificial Intelligence en Chatbots.

Spreker: Jordy Kuipers, Projectmanager bij Ruijters Woningmakelaars

  • BLOCKCHAIN IN HET MKB!

Blockchain…..iedereen heeft er wel eens van gehoord maar wat is het nu eigenlijk? Relatie met Bitcoin? Welke impact heeft deze technologie voor mijn organisatie en op mijn industrie? Wat kan er nu al praktisch mee? Jan Scheele vertelt u graag meer hierover en hoe u als organisatie de eerste stappen kunt zetten met blockchain technologie.

Spreker: Jan Scheele co-founder en CEO van Blockformer en International Blockchain Solutions

  • DATA OBESITAS IN HET MKB!

Data obesitas is een overmatige opslag van data waardoor geen toegevoegde waarde voor de organisatie wordt gecreëerd. Onze lector Dr. Martijn Zoet legt uit hoe u data obesitas voorkomt op het gebied van Digitalisering en Dr. Steven de Groot zal dieper in gaan op Digital Marketing Analytics.  

Sprekers: Dr. Martijn Zoet en Dr. Steven de Groot, lectoren Zuyd Hogeschool

  • AFSLUITING

Wij sluiten af met een netwerkborrel met studenten, docenten en professionals uit het bedrijfsleven en de overheid. Kortom, een prachtig programma dat u als professional kennis laat maken met "what is next" voor mijn business!
Deelname aan dit evenement is kosteloos en u kunt zich aanmelden door een mail te sturen naar lectoraatinnovatiefondernemen@zuyd.nl.

Hartelijke groet,

Dr. Steven de Groot (lector Innovatief Ondernemen) en Dr. Martijn Zoet (lectoraat Future-proof Financial)
Lectoren Zuyd hogeschool

 

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

* verplicht veld
Kennis & expertise

Kennis & expertise

Als lid van MKB-Limburg kunt u gebruikmaken van de kennis en expertise van onze partners. Op welk vakgebied kunnen zij u ondersteunen?

Lees meer
Word lid van MKB-Limburg!

Word lid van MKB-Limburg!

Profiteer van het provinciale netwerk van Business Club Limburg, belangenbehartiging, projecten en ledenvoordelen van MKB-Limburg. Lid worden?

Lees meer
Leden aan het woord

Leden aan het woord

Leden van MKB-Limburg aan het woord. Wie zijn ze en wat voor onderneming heeft men? Welke rol speelt MKB-Limburg voor hun onderneming? Lees de verhalen van onze leden en raak geïnspireerd.

Lees meer

Volg ons op

Twitter Linkedin Facebook
Design & development: Advance Communications BV