MKB-Limburg - PARTNERS-MKBLIMBURG - SAMENWERKING - BS-MORGEN
slide image
Slide background

BS Morgen BS Morgen

BS Morgen

Nieuwe partner | BS Morgen (juni 2022)

Hierbij stellen we René Luijten van BS Morgen als nieuwe partner van MKB Limburg voor. BS Morgen is het Human Business netwerk voor inspirerende MKB, ZZP en Startup ondernemers van Morgen uit Noord-Limburg. 

MKB- Limburg en Business Sociëteit Morgen slaan de handen ineen en zoeken de samenwerking op. Wij zijn van mening dat we samen “nog” sterker zijn en op deze manier een toegevoegde waarde kunnen leveren aan onze leden. Hiermee bieden wij de leden van MKB-Limburg de mogelijkheid deel te nemen aan een 4-tal Meet & Match bijeenkomsten per jaar die gezamenlijk georganiseerd gaan worden.

Deze meetings staan in dienst van kennismaken, relaties bouwen en zichtbaarheid, zowel persoonlijk als online. Tafelgesprekken waarbij je op effectieve wijze met meerdere ondernemers de dialoog aangaat. Ofwel inhoudelijke en verdiepende tafelgesprekken. De persoonlijke en/of zakelijke zoekvraag, de uitvoerige kennismaking, het delen van kennis, ervaringen, netwerk en de match staan hierbij centraal. Dit levert je uiteindelijk concrete contacten op en ga je bouwen aan een relatie.

𝙇𝙚𝙩’𝙨 𝙈𝙚𝙚𝙩 & 𝙈𝙖𝙩𝙘𝙝!

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust contact op met René.

📞 06 29 40 06 83

💻www.bsmorgen.nl 

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

* verplicht veld
Kennis & expertise

Kennis & expertise

Als lid van MKB-Limburg kunt u gebruikmaken van de kennis en expertise van onze partners. Op welk vakgebied kunnen zij u ondersteunen?

Lees meer
Word lid van MKB-Limburg!

Word lid van MKB-Limburg!

Profiteer van het provinciale netwerk van Business Club Limburg, belangenbehartiging, projecten en ledenvoordelen van MKB-Limburg. Lid worden?

Lees meer
Leden aan het woord

Leden aan het woord

Leden van MKB-Limburg aan het woord. Wie zijn ze en wat voor onderneming heeft men? Welke rol speelt MKB-Limburg voor hun onderneming? Lees de verhalen van onze leden en raak geïnspireerd.

Lees meer

Volg ons op

Twitter Linkedin Facebook
Design & development: Advance Communications BV