MKB-Limburg - PARTNERS-MKBLIMBURG
slide image
Slide background

Partners Heeft u een vraag op een bepaald vakgebied? In de MKB-APP vindt u de namen en contactgegevens van onze specialisten.

Partners

MKB-Limburg werkt samen met een aantal partners. Dit biedt u als lid van MKB-Limburg een aantal voordelen:

  • u kunt met vragen op een specifiek vakgebied terecht bij onze partners
    Kies hiervoor het vakgebied van uw keuze onder het tabblad 'partners' op onze website, of kom direct in contact met de juiste personen via de MKB app.
  • de partners organiseren jaarlijks een aantal kennissessies over verschillende onderwerpen binnen verschillende vakgebieden. Deze kennissessies zijn voor al onze leden gratis en zijn terug te vinden onder de naam MKBWIJZER

MKBWIJZER is het educatieprogramma van MKB-Limburg voor ondernemers door onze businesspartners en partnerorganisaties. Onze partners stellen hun wereld open en delen hun kennis met u als lid onder het motto "Open your mind, meet experts".

MKBWIJZER zal diverse doelgerichte maatwerklessen  gaan bieden om het kennisniveau van u als ondernemer te verhogen. De educatieve sessie van maximaal 90 minuten vindt plaats in een kleine groep (maximaal 15 personen) en is gericht op interactie. U krijgt inhoudelijke informatie en materiaal voor implementatie in de praktijk en u krijgt uitgebreid de gelegenheid om vragen te stellen en in discussie te gaan.

In onderstaand overzicht kunt u kennismaken met onze huidige Business Partners en Partner Organisaties.
Informatie over de betreffende partner kunt u terugvinden onder de vakrubriek en het bijbehorende vakgebied.  


 

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

* verplicht veld
Kennis & expertise

Kennis & expertise

Als lid van MKB-Limburg kunt u gebruikmaken van de kennis en expertise van onze partners. Op welk vakgebied kunnen zij u ondersteunen?

Lees meer
Word lid van MKB-Limburg!

Word lid van MKB-Limburg!

Profiteer van het provinciale netwerk van Business Club Limburg, belangenbehartiging, projecten en ledenvoordelen van MKB-Limburg. Lid worden?

Lees meer
Leden aan het woord

Leden aan het woord

Leden van MKB-Limburg aan het woord. Wie zijn ze en wat voor onderneming heeft men? Welke rol speelt MKB-Limburg voor hun onderneming? Lees de verhalen van onze leden en raak geïnspireerd.

Lees meer

Volg ons op

Twitter Linkedin Facebook
Design & development: Advance Communications BV