MKB-Limburg - NIEUWS - ZWAMBURG-WINNAAR-MKB-L1MBURG-PRIJS
slide image
Slide background

Nieuws Blijf op de hoogte van het laatste nieuws rondom MKB-Limburg. Tip ons met relevant ondernemersnieuws via info@mkblimburg.nl.

Zwamburg winnaar MKB L1mburg Prijs

MKB-Limburg & L1 feliciteren Zwamburg van harte met het winnen van de MKB L1mburg Prijs 2016!

Paddenstoelenkwekerij Zwamburg heeft dit jaar de MKB Limburg Prijs gewonnen. De prijs, goed voor 10.000 euro, werd uitgereikt in het L1-programma AvondGasten. De kwekerij, die gevestigd is in een oud horecapand op Maastricht Aachen Airport, kreeg de award uit handen van oud-burgemeester van Maastricht Gerd Leers. Zwamburg kweekt duurzame oesterzwammen en gebruikt daarbij onder meer koffiedrab van restaurants en café's. Het bedrijf houdt zich nadrukkelijk bezig met het gebruik van lokale grondstoffen, het delen van kennis en wil graag afval-vrij produceren. De MKB Limburg Prijs is een initiatief van MKB Limburg en omroep L1.

Met de MKB L1mburg Prijs worden bedrijven gehonoreerd die maatschappelijke meerwaarde bieden. Het motto van de prijs is: van winst naar waarde. Hoe maakt het bedrijf de wereld – of althans ons stukje daarvan – aantoonbaar beter? Bij ondernemen zou het dus niet alleen om een goed verdienmodel moeten gaan, zo is de gedachte achter de prijs.

De jury spreekt haar oprechte complimenten uit voor de andere 4 genomineerden: Arion, Bureau Beerens, Weelec, New Energy Systems.

KLIK HIER VOOR DE UITZENDING VAN DE PRIJSUITREIKING  IN L1 AVONDGASTEN

 Ga terug naar het nieuwsoverzicht

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?
Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief

* verplicht veld
Kennis & expertise

Kennis & expertise

Als lid van MKB-Limburg kunt u gebruikmaken van de kennis en expertise van onze partners. Op welk vakgebied kunnen zij u ondersteunen?

Lees meer
Word lid van MKB-Limburg!

Word lid van MKB-Limburg!

Profiteer van het provinciale netwerk van Business Club Limburg, belangenbehartiging, projecten en ledenvoordelen van MKB-Limburg. Lid worden?

Lees meer
Leden aan het woord

Leden aan het woord

Leden van MKB-Limburg aan het woord. Wie zijn ze en wat voor onderneming heeft men? Welke rol speelt MKB-Limburg voor hun onderneming? Lees de verhalen van onze leden en raak geïnspireerd.

Lees meer

Volg ons op

Twitter Linkedin Facebook
Design & development: Advance Communications BV