MKB-Limburg - NIEUWS - ZUYD-HOGESCHOOL-13-FEB-2020-DIGITAL-MARKETING-FINANCE
slide image
Slide background

Nieuws Blijf op de hoogte van het laatste nieuws rondom MKB-Limburg. Tip ons met relevant ondernemersnieuws via info@mkblimburg.nl.

Zuyd Hogeschool | 13 feb. 2020 | Digital Marketing & Finance

Graag nodigen wij u uit voor het mini-symposium Digital Marketing & Finance van Zuyd Hogeschool.

Datum: Donderdag 13 februari 2020
Tijdstip: 15.00 – 18.00 uur 
Locatie: Zuyd Hogeschool, Ligne 1 te Sittard, ruimte H.1.35

Programma:

CHATBOTS!

De wereld om ons heen verandert in een rap tempo onder invloed van automatisering en digitalisering. Jordy Kuipers neemt jullie mee in de manier waarop Ruijters Woningmakelaars werkt, denkt en bouwt aan de toekomst. Ruijters Woningmakelaar heeft namelijk afgelopen periode geëxperimenteerd met technologieën als Artificial Intelligence en Chatbots.

Spreker: Jordy Kuipers, Projectmanager bij Ruijters Woningmakelaars

IEDEREEN AAN DE ROBOT!

Robots gaan de toekomst hoe dan ook op z'n kop zetten. Maar welke kant gaan we op door deze revolutie? Rob Meesen zal op prikkelende wijze laten zien hoe robots onze directe omgeving beinvloeden en daarmee een hoopvolle bijdrage leveren aan de toekomst van het MKB. Wat kunnen we er nu al concreet mee? Rob laat graag zien welke eerste stappen jouw bedrijf kan zetten op het gebied van robotisering.

Spreker: Rob Meesen, mede-eigenaar TopChange en co-auteur van het boek 'Iedereen aan de robot'.

DATA OBESITAS IN HET MKB!

MKB bedrijven beschikken vaak over een goudmijn aan data, maar doen er vervolgens nog te weinig mee. Data obesitas is een overmatige opslag van data waardoor geen toegevoegde waarde voor de organisatie wordt gecreëerd. Onze lector dr. Martijn Zoet legt uit hoe je data obesitas voorkomt  door gebruik van data-analyse technieken. Vervolgens zal dr. Steven de Groot  dieper in gaan op Digital Marketing Analytics. Beide lectoren laten hiermee zien hoe je meer waarde uit je data haalt voor je onderneming.

Sprekers: Dr. Martijn Zoet en Dr. Steven de Groot, lectoren Zuyd Hogeschool

AFSLUITING

Wij sluiten deze middag af met een netwerkborrel. Kortom, een prachtig programma dat u als professional kennis laat maken met "what is next" voor mijn business!

Deelname aan dit evenement is kosteloos en u kunt zich aanmelden door een mail te sturen naar lectoraatinnovatiefondernemen@zuyd.nl.


Hartelijke groet,

Dr. Steven de Groot (lector Innovatief Ondernemen) en Dr. Martijn Zoet (lectoraat Future-proof Financial) Lectoren Zuyd hogeschool

 

 



Ga terug naar het nieuwsoverzicht

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?
Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief

* verplicht veld
Kennis & expertise

Kennis & expertise

Als lid van MKB-Limburg kunt u gebruikmaken van de kennis en expertise van onze partners. Op welk vakgebied kunnen zij u ondersteunen?

Lees meer
Word lid van MKB-Limburg!

Word lid van MKB-Limburg!

Profiteer van het provinciale netwerk van Business Club Limburg, belangenbehartiging, projecten en ledenvoordelen van MKB-Limburg. Lid worden?

Lees meer
Leden aan het woord

Leden aan het woord

Leden van MKB-Limburg aan het woord. Wie zijn ze en wat voor onderneming heeft men? Welke rol speelt MKB-Limburg voor hun onderneming? Lees de verhalen van onze leden en raak geïnspireerd.

Lees meer

Volg ons op

Twitter Linkedin Facebook
Design & development: Advance Communications BV