MKB-Limburg - NIEUWS - ZO-KAN-HET-NIET-LANGER
slide image
Slide background

Nieuws Blijf op de hoogte van het laatste nieuws rondom MKB-Limburg. Tip ons met relevant ondernemersnieuws via info@mkblimburg.nl.

Zo kan het niet langer

MKB-Nederland en VNO-NCW en meer dan 30 aangesloten branche- en ondernemersorganisaties voeren woensdag 30 oktober actie om de stikstof en PFAS-impasse te doorbreken. #NLopslot


Politiek faalt en heel Nederland betaalt

Ja, we moeten natuur (stikstof) en volksgezondheid (PFAS) beschermen. Maar niet door Nederland op slot te zetten.

Op 30 oktober voeren ondernemers actie op het Malieveld. Want de grens is bereikt. Vanwege de stikstof en pfas-crisis ligt overal in het land het werk al maanden onnodig stil. De pijn is overal voelbaar: van architecten  tot transporteurs en van de bouw tot de metaal. 
 

Laat de politiek nú ingrijpen en met praktische normen en drempelwaarden komen om de vergunningverlening weer op gang te brengen, terwijl er goed beleid wordt gemaakt voor de lange termijn. Steun door te liken! #NLopslot

LinkedIn - Facebook - TwitterGa terug naar het nieuwsoverzicht

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?
Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief

* verplicht veld
Kennis & expertise

Kennis & expertise

Als lid van MKB-Limburg kunt u gebruikmaken van de kennis en expertise van onze partners. Op welk vakgebied kunnen zij u ondersteunen?

Lees meer
Word lid van MKB-Limburg!

Word lid van MKB-Limburg!

Profiteer van het provinciale netwerk van Business Club Limburg, belangenbehartiging, projecten en ledenvoordelen van MKB-Limburg. Lid worden?

Lees meer
Leden aan het woord

Leden aan het woord

Leden van MKB-Limburg aan het woord. Wie zijn ze en wat voor onderneming heeft men? Welke rol speelt MKB-Limburg voor hun onderneming? Lees de verhalen van onze leden en raak geïnspireerd.

Lees meer

Volg ons op

Twitter Linkedin Facebook
Design & development: Advance Communications BV