slide image
Slide background

Nieuws Blijf op de hoogte van het laatste nieuws rondom MKB-Limburg. Tip ons met relevant ondernemersnieuws via info@mkblimburg.nl.

Wordt uw bedrijf de aantrekkelijkste werkgever van Limburg?

De jacht op de aantrekkelijkste werkgever van Limburg 2018/2019 is geopend!

Ieder bedrijf kan zich vanaf nu weer aanmelden via www.aantrekkelijkstewerkgever.nl voor de verkiezing Aantrekkelijkste Werkgever van Limburg en zich in de picture zetten bij studenten van MBO tot WO.


Het afgelopen jaar heeft Meet the Youngsters met succes de derde editie van de verkiezing "Aantrekkelijkste Werkgever van Limburg" georganiseerd met als uiteindelijke winnaars MeanderGroep en Viro Engineering. Doel van deze verkiezing is het binden, boeien en benutten van talent voor Limburg door jongeren (MBO, HBO, WO) op een eigentijdse wijze kennis te laten maken met de prachtige bedrijven en organisaties die actief zijn in Limburg.


U kunt uw bedrijf aanmelden vóór 15 augustus a.s. Vanaf 15 augustus worden de stembussen geopend. We nodigen alle Limburgse bedrijven en organisaties uit om deel te nemen aan deze verkiezing. Aanmelden is kosteloos.

Om alle bedrijven een kans te geven is Limburg ingedeeld in drie regio's en wordt er onderscheid gemaakt tussen MKB en Grootbedrijf. Op 27 september wordt per refio een eerste tussenstand bekend gemaakt en worden de regiowinnaars Noord-, Midden- en Zuid-Limburg in het zonnetje gezet. Hierna gaan de stembussen weer open voor de tweede ronde en maakt iedereen nog kans op de felbegeerde titel.

Ga niet alleen de stijd aan om binnen uw regio de Aantrekkelijkste Werkgever van Limburg te worden, maar ook provinciaal. Het bedrijf met de meeste stemmen wint, dus ga aan de slag met leuke filmpjes, blogjes, bedrijfsactiviteiten, spandoeken en maak er wat leuks van met in het achterhoofd: Waarom moet toekomstig talent bij jullie komen werken?

Op 8 november zal de winnaar bekend gemaakt worden!

Aantrekkelijkste Werkgever Agenda

15 augustus 2018      Start regionale stemronde
15 augustus 2018   Einde regionale stemronde
27 september   Uitslag eerste stemronde
1 oktober 2018   Begin tweede stemronde
1 november 2018   Einde tweede stemronde
8 november   Finale Evenement
    Bekendmaking Aantrekkelijkste Werkgever van Limburg

 

 Ga terug naar het nieuwsoverzicht

nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte door u hieronder
in te schrijven voor onze
nieuwsbrief.

JONG MKB

JONG MKB

Opstapje nodig? JONG MKB zet zaken in beweging! Speciaal voor starters met een onderneming jonger dan 5 jaar.

Lees meer
Word lid van MKB-Limburg!

Word lid van MKB-Limburg!

Profiteer van het provinciale netwerk van Business Club Limburg, belangenbehartiging, projecten en ledenvoordelen van MKB-Limburg. Lid worden?

Lees meer
Leden aan het woord

Leden aan het woord

Leden van MKB-Limburg aan het woord. Wie zijn ze en wat voor onderneming heeft men? Welke rol speelt MKB-Limburg voor hun onderneming? Lees de verhalen van onze leden en raak geïnspireerd.

Lees meer

Volg ons op

Twitter Linkedin Facebook
Design & development: Advance Communications BV