MKB-Limburg - NIEUWS - WINNAAR-ONDERNEMERSPRIJS-2022-LAND-VAN-CUIJK-EN-NOORD-LIMBURG
slide image
Slide background

Nieuws Blijf op de hoogte van het laatste nieuws rondom MKB-Limburg. Tip ons met relevant ondernemersnieuws via info@mkblimburg.nl.

Winnaar Ondernemersprijs 2022 Land van Cuijk en Noord Limburg

Willem Hofmans van IXON Cloud is de grote winnaar van de Ondernemersprijs 2022. Woensdag 23 november werden de stemmen geteld in de Schouwburg Cuijk. Het was een spannende strijd tussen drie ondernemers die elk op hun eigen manier weten te inspireren. Hugo Bens van BoerderEi en Ton Derks van Infrascoop BV wonnen de zilveren bokaal.
 
“Willem heeft vanuit het lef om te kiezen voor de cloud oplossing, zijn team geënthousiasmeerd en daarmee IXON uitgebouwd tot een zeer toonaangevend bedrijf op mondiaal niveau in een nichemarkt. Hij ziet het potentieel van de regio en durft daar heel bewust voor te kiezen. De jury bewonderd zijn grote mate van zelfkennis en de manier hoe hij zijn eigenschappen inzet, om op een bijzonder mooie manier IXON neer te zetten en uit te bouwen”, aldus de jury.

 

Lees hier de hele nieuwsbrief Ondernemersprijs 2022 Land van Cuijk & Noord Limburg

 

Fotografie Patrick BongartzGa terug naar het nieuwsoverzicht

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?
Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief

* verplicht veld
Kennis & expertise

Kennis & expertise

Als lid van MKB-Limburg kunt u gebruikmaken van de kennis en expertise van onze partners. Op welk vakgebied kunnen zij u ondersteunen?

Lees meer
Word lid van MKB-Limburg!

Word lid van MKB-Limburg!

Profiteer van het provinciale netwerk van Business Club Limburg, belangenbehartiging, projecten en ledenvoordelen van MKB-Limburg. Lid worden?

Lees meer
Leden aan het woord

Leden aan het woord

Leden van MKB-Limburg aan het woord. Wie zijn ze en wat voor onderneming heeft men? Welke rol speelt MKB-Limburg voor hun onderneming? Lees de verhalen van onze leden en raak geïnspireerd.

Lees meer

Volg ons op

Twitter Linkedin Facebook
Design & development: Advance Communications BV