slide image
Slide background

Nieuws Blijf op de hoogte van het laatste nieuws rondom MKB-Limburg. Tip ons met relevant ondernemersnieuws via info@mkblimburg.nl.

Dekkers Tweewielers uit Wanssum winnaar MKB L1mburg Prijs 2018

Op dinsdag 12 juni ontving Dekkers Tweewielers uit Wanssum uit handen van voormalig VVV-Venlo voorzitter Hai Berden de MBK L1mburg Prijs 2018. Volgens de jury draagt Dekkers het thema ‘van winst naar waarde’ het beste uit in de bedrijfsstrategie.

Dekkers Tweewielers verkoopt niet alleen fietsen, maar draagt door samenwerking met andere partijen bij aan de lokale toeristisch-recreatieve ontwikkeling. Met hun innovatieve businessmodel worden naast fietsen ook bijbehorende ondersteunende diensten zoals cursussen en trainingen geleverd. Door informatieverstrekking, zowel in theorie als in de praktijk, draagt het bedrijf bij aan de (gebruikers)veiligheid. Verder investeert de ondernemer in een project aan de rand van het bos, met onder andere een eigen mountainbike testparcours.

“Door een combinatie van vakkennis en samenwerking met verenigingen, collega-ondernemers en gemeente is het bedrijf ook een stimulator van de lokale toeristisch-recreatieve sector,” aldus de jury. 

Dit jaar waren drie bedrijven genomineerd voor de MKB L1mburg Prijs 2018. Naast de winnaar waren dat nog CRDLT uit Maastricht en Pex Dakbedekkingen uit Echt.

De MKB L1mburg Prijs is dit jaar voor de derde keer uitgereikt. De prijs ging vorig jaar naar Geelen Counterflow in Haelen, een innovatieve machinefabriek die zeer zuinige tegenstroom drogers en koelers ontwikkelt en bouwt voor de voedingsmiddelenindustrie. Twee jaar geleden won Zwamburg uit Beek, dat oesterzwammen kweekt op onder andere koffiedrab van de horeca.

Ook dit jaar werd de winnaar bekend gemaakt in een live-uitzending van L1 TV, op dinsdag 12 juni (17:55 uur) vanuit het pand meubelfabrikant Leolux in Venlo. U kunt de uitzending terugkijken via de website van L1.

De MKB L1mburg Prijs is een initiatief van ondernemersorganisatie MKB-Limburg in samenwerking met L1.

 Klik op de foto om het foto-album te openenGa terug naar het nieuwsoverzicht

nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte door u hieronder
in te schrijven voor onze
nieuwsbrief.

Kennis & expertise

Kennis & expertise

Als lid van MKB-Limburg kunt u gebruikmaken van de kennis en expertise van onze partners. Op welk vakgebied kunnen zij u ondersteunen?

Lees meer
Word lid van MKB-Limburg!

Word lid van MKB-Limburg!

Profiteer van het provinciale netwerk van Business Club Limburg, belangenbehartiging, projecten en ledenvoordelen van MKB-Limburg. Lid worden?

Lees meer
Leden aan het woord

Leden aan het woord

Leden van MKB-Limburg aan het woord. Wie zijn ze en wat voor onderneming heeft men? Welke rol speelt MKB-Limburg voor hun onderneming? Lees de verhalen van onze leden en raak geïnspireerd.

Lees meer

Volg ons op

Twitter Linkedin Facebook
Design & development: Advance Communications BV