MKB-Limburg - NIEUWS - WHAT-THE-HACKR-HOE-DIGITAAL-VEILIG-IS-JOUW-BEDRIJFR-24-SEPT-2020
slide image
Slide background

Nieuws Blijf op de hoogte van het laatste nieuws rondom MKB-Limburg. Tip ons met relevant ondernemersnieuws via info@mkblimburg.nl.

What the hack?! Hoe digitaal veilig is jouw bedrijf? | 24 sept 2020


DDoS-aanvallen, phishing-mails, en ransomware…; maar liefst 1 op de 5 ondernemers wordt slachtoffer van cybercrime. Elk bedrijf, groot of klein, kan een interessant doelwit zijn van cybercriminelen. Juist in deze tijd is het extra belangrijk om je onderneming te beschermen tegen deze gevaren.

Op donderdag 24 september van 16:30 uur tot 17:30 uur.organiseert MKB-Nederland in samenwerking met Nationale-Nederlanden daarom een cybersecurity-webinar voor ondernemers.

Onder leiding van presentator Annemarie Bruning nemen cyberexperts Dave Maasland en Reijer van Woudenbergh je mee in de wereld van cybercrime en geven zij je praktische tips waar je direct mee aan de slag kunt gaan.

Na dit webinar:
weet je hoe cybercriminelen te werk gaan;weet je als ondernemer welke maatregelen je kunt nemen om cybercrime te voorkomen;weet je wat je moet doen als je toch slachtoffer wordt van cybercrime.

Aanmelden voor het webinar kan via deze inschrijflink.

Na aanmelding ontvang je persoonlijke link per e-mail. Die link gebruik je om 24 september toegang te krijgen tot het webinar.

 

 Ga terug naar het nieuwsoverzicht

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?
Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief

* verplicht veld
Kennis & expertise

Kennis & expertise

Als lid van MKB-Limburg kunt u gebruikmaken van de kennis en expertise van onze partners. Op welk vakgebied kunnen zij u ondersteunen?

Lees meer
Word lid van MKB-Limburg!

Word lid van MKB-Limburg!

Profiteer van het provinciale netwerk van Business Club Limburg, belangenbehartiging, projecten en ledenvoordelen van MKB-Limburg. Lid worden?

Lees meer
Leden aan het woord

Leden aan het woord

Leden van MKB-Limburg aan het woord. Wie zijn ze en wat voor onderneming heeft men? Welke rol speelt MKB-Limburg voor hun onderneming? Lees de verhalen van onze leden en raak geïnspireerd.

Lees meer

Volg ons op

Twitter Linkedin Facebook
Design & development: Advance Communications BV