slide image
Slide background

Nieuws Blijf op de hoogte van het laatste nieuws rondom MKB-Limburg. Tip ons met relevant ondernemersnieuws via info@mkblimburg.nl.

Werksessie onderzoek internationale werknemers in Limburg

De provincie Limburg en de inliggende gemeenten wensen nader inzicht te krijgen in de (ontwikkeling van de) omvang van de doelgroep internationale werknemers binnen de provinciegrenzen, naar hoe het deze groep vergaat in de regio, wat de behoeften zijn en of deze aansluiten op het beleid van provincie en gemeenten.

Decisio voert, in samenwerking met Companen en in opdracht van de Task Force Internationale Werknemers, waar MKB-Limburg deel van uitmaakt, een breed onderzoek uit naar deze doelgroep met specifieke aandacht voor internationale werknemers op de arbeidsmarkt en de woningmarkt. Als onderdeel van het onderzoek naar internationale werknemers in de provincie Limburg houdt de Task Force twee werksessies (regio Zuid-Limburg en regio Noord- en Midden-Limburg).

Deze werksessies vormen een verdieping op de enquête die eerder is uitgezet onder internationale werknemers en bedrijven in Limburg. Hiermee wordt het aantal internationale werknemers in de provincie in kaart gebracht. Tijdens de sessies gaan we graag met u in gesprek over de eerste resultaten, hoe u tegen de inzet en noodzaak van internationale werknemers aankijkt, of zij hun plek vinden in de Nederlandse samenleving (zowel wat betreft integratie als huisvesting), hoe zij eventueel beter ondersteund kunnen worden en wat u daar voor nodig heeft.

Graag horen wij of u bij een van deze werksessies aanwezig bent. Voor aanmelding of vragen over het onderzoek kunt u contact opnemen via info@mkblimburg.nl

 

Datum en tijdstip:
dinsdag 10 maart 2020
08:30 - 11:00  

Locatie:
Belvedere Maastricht

Adres:
Fenikshof 1
Maastricht

Datum en tijdstip:
woensdag 11 maart 2020
08:30 - 11:00

Locatie:
LWV kantoor

Adres:
Godsweerdersingel 77
Roermond

 Ga terug naar het nieuwsoverzicht

nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte door u hieronder
in te schrijven voor onze
nieuwsbrief.

Kennis & expertise

Kennis & expertise

Als lid van MKB-Limburg kunt u gebruikmaken van de kennis en expertise van onze partners. Op welk vakgebied kunnen zij u ondersteunen?

Lees meer
Word lid van MKB-Limburg!

Word lid van MKB-Limburg!

Profiteer van het provinciale netwerk van Business Club Limburg, belangenbehartiging, projecten en ledenvoordelen van MKB-Limburg. Lid worden?

Lees meer
Leden aan het woord

Leden aan het woord

Leden van MKB-Limburg aan het woord. Wie zijn ze en wat voor onderneming heeft men? Welke rol speelt MKB-Limburg voor hun onderneming? Lees de verhalen van onze leden en raak geïnspireerd.

Lees meer

Volg ons op

Twitter Linkedin Facebook
Design & development: Advance Communications BV