MKB-Limburg - NIEUWS - WERKEN-IN-DUITSLAND-PERSOONLIJKE-BEGELEIDING-WEER-MOGELIJK
slide image
Slide background

Nieuws Blijf op de hoogte van het laatste nieuws rondom MKB-Limburg. Tip ons met relevant ondernemersnieuws via info@mkblimburg.nl.

Werken in Duitsland: persoonlijke begeleiding weer mogelijk

Wie werk zoekt, moet niet stoppen bij de grens. Als u uw loopbaan een andere wending wilt geven, vindt u in Duitsland wellicht meer kansen dan in Nederland. De "Service Grensoverschrijdende Arbeid" (SGA) in Venlo, Prinsessesingel 10, helpt werkzoekenden en werkgevers in de grensstreek om elkaar te vinden. Sinds kort zijn ook persoonlijke afspraken weer mogelijk. Op maandag en vrijdag van 9.00 tot 12.00 uur en op dinsdag van 14.00 tot 17.00 uur zijn de medewerkers van de SGA aanwezig bij het UWV.Ga terug naar het nieuwsoverzicht

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?
Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief

* verplicht veld
Kennis & expertise

Kennis & expertise

Als lid van MKB-Limburg kunt u gebruikmaken van de kennis en expertise van onze partners. Op welk vakgebied kunnen zij u ondersteunen?

Lees meer
Word lid van MKB-Limburg!

Word lid van MKB-Limburg!

Profiteer van het provinciale netwerk van Business Club Limburg, belangenbehartiging, projecten en ledenvoordelen van MKB-Limburg. Lid worden?

Lees meer
Leden aan het woord

Leden aan het woord

Leden van MKB-Limburg aan het woord. Wie zijn ze en wat voor onderneming heeft men? Welke rol speelt MKB-Limburg voor hun onderneming? Lees de verhalen van onze leden en raak geïnspireerd.

Lees meer

Volg ons op

Twitter Linkedin Facebook
Design & development: Advance Communications BV