MKB-Limburg - NIEUWS - WEEK-VAN-DE-TOEGANKELIJKHEID-7-TM-11-OKTOBER
slide image
Slide background

Nieuws Blijf op de hoogte van het laatste nieuws rondom MKB-Limburg. Tip ons met relevant ondernemersnieuws via info@mkblimburg.nl.

Week van de Toegankelijkheid (7 t/m 11 oktober)

Meer dan 2 miljoen Nederlanders heeft een auditieve, visuele, motorische of verstandelijke beperking.

Door de vergrijzing neemt deze doelgroep in omvang toe. Mensen met een beperking hebben niet altijd goede toegang tot bedrijven en organisaties.

MKB-Nederland (en VNO-NCW) zetten zich met het programma MKB Toegankelijk in om de toegankelijkheid van mkb-bedrijven te verbeteren.

Het mes snijdt daarbij aan twee kanten; voor ondernemers liggen hier namelijk veel kansen.

Tijdens de Week van de Toegankelijkheid (7 t/m 11 oktober) staan we nog eens extra stil bij dit maatschappelijke thema. Daarvoor heeft MKB-Nederland een (korte) video gemaakt waarin Jacco Vonhof samen met collega Tim Zandbergen (fysiek beperkt) de toegankelijkheid van de Malietoren onderzoekt. Jacco roept in deze video ondernemers op om ook eens stil te staan bij toegankelijkheid. Onder de noemer ’Ga met toegankelijkheid binnen je eigen bedrijf aan de slag, want toegankelijkheid loont!’.

Bekijk hier de video https://vimeo.com/364019450
 Ga terug naar het nieuwsoverzicht

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?
Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief

* verplicht veld
Kennis & expertise

Kennis & expertise

Als lid van MKB-Limburg kunt u gebruikmaken van de kennis en expertise van onze partners. Op welk vakgebied kunnen zij u ondersteunen?

Lees meer
Word lid van MKB-Limburg!

Word lid van MKB-Limburg!

Profiteer van het provinciale netwerk van Business Club Limburg, belangenbehartiging, projecten en ledenvoordelen van MKB-Limburg. Lid worden?

Lees meer
Leden aan het woord

Leden aan het woord

Leden van MKB-Limburg aan het woord. Wie zijn ze en wat voor onderneming heeft men? Welke rol speelt MKB-Limburg voor hun onderneming? Lees de verhalen van onze leden en raak geïnspireerd.

Lees meer

Volg ons op

Twitter Linkedin Facebook
Design & development: Advance Communications BV