MKB-Limburg - NIEUWS - WEBINAR-VAN-DOEM-NAAR-DOEN
slide image
Slide background

Nieuws Blijf op de hoogte van het laatste nieuws rondom MKB-Limburg. Tip ons met relevant ondernemersnieuws via info@mkblimburg.nl.

Webinar: Van Doem naar Doen

Ondernemend Limburg houdt op woensdag 27 mei een webinar onder de noemer ‘Van Doem naar Doen’. Moderator Sander Kleikers vraagt econoom Mathijs Bouman hoe hij vandaag de dag tegen de economische ontwikkelingen aankijkt.
 

Ondernemend Limburg heeft veel mooie reacties gekregen naar aanleiding van de nieuwjaarsbijeenkomst begin januari. Econoom Mathijs Bouman gaf hier een prachtige doorkijk op de economische ontwikkelingen van Limburg. Vol vertrouwen toastten we op al het moois dat komen zou.

Wat we toen niet wisten, is dat we nu vier maanden later compleet in een andere situatie zouden verkeren. Door het coronavirus ziet de wereld er voor de meesten van ons heel anders uit. Denk aan het wegvallen van verschillende afzetmarkten, onzekerheid over hoe lang we in de ban blijven van het ‘nieuwe normaal’ en hoe we de 1,5 metereconomie praktisch kunnen toepassen. Maar maakt dit alles dat we de toekomst somber tegemoet zien?

Ondernemend Limburg nodigt je uit voor de (digitale) bijeenkomst op:
woensdag 27 mei om 17:00 uur.


Onder deskundig moderatorschap van Sander Kleikers vertelt Mathijs Bouman hoe hij vandaag de dag tegen de economische ontwikkelingen van Limburg aankijkt. Welke tips en handvaten kan hij het Limburgse bedrijfsleven meegeven? Wat kunnen we met z’n allen doen en laten? Kortom, hoe komen we van doem naar doen?

Door middel van deze webinar willen we je inspireren om niet bij de pakken neer te zitten en samen de schouders eronder te zetten. Samen sterk, samen voor Limburg!
 

Aanmelden
Leden van MKB-Limburg kunnen zich aanmelden via het ledenplatform.
Ben je aangesloten via een collectief meld u dan aan via: info@mkblimburg.nl 
Ben je nog geen lid? Bekijk hier de lidmaatschap mogelijkheden, al vanaf € 60,- per jaar, https://www.mkblimburg.nl/lidworden

Aanmelden kan tot 26 mei. De link naar de webinar ontvang je per mail.  kunt volgen sturen wij u tijdig toe. Deelname is gratis en interactief. Heeft u op voorhand al een interessante vraag voor Mathijs Bouman? Geef deze vraag dan alvast door bij uw aanmelding in het vak Opmerkingen.Ga terug naar het nieuwsoverzicht

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?
Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief

* verplicht veld
Kennis & expertise

Kennis & expertise

Als lid van MKB-Limburg kunt u gebruikmaken van de kennis en expertise van onze partners. Op welk vakgebied kunnen zij u ondersteunen?

Lees meer
Word lid van MKB-Limburg!

Word lid van MKB-Limburg!

Profiteer van het provinciale netwerk van Business Club Limburg, belangenbehartiging, projecten en ledenvoordelen van MKB-Limburg. Lid worden?

Lees meer
Leden aan het woord

Leden aan het woord

Leden van MKB-Limburg aan het woord. Wie zijn ze en wat voor onderneming heeft men? Welke rol speelt MKB-Limburg voor hun onderneming? Lees de verhalen van onze leden en raak geïnspireerd.

Lees meer

Volg ons op

Twitter Linkedin Facebook
Design & development: Advance Communications BV