MKB-Limburg - NIEUWS - WEBINAR-14-APRIL--STUURGROEP-INTERNATIONALE-WERKNEMERS-LIMBURG-PRESENTEERT-VISIE
slide image
Slide background

Nieuws Blijf op de hoogte van het laatste nieuws rondom MKB-Limburg. Tip ons met relevant ondernemersnieuws via info@mkblimburg.nl.

Webinar 14 april | Stuurgroep Internationale werknemers Limburg presenteert visie

Internationale werknemers in de provincie Limburg leveren een cruciale bijdrage aan de economie van onze regio en de bedrijvigheid. Gezien de demografische uitdagingen in de provincie Limburg en de veranderde bevolkingssamenstelling, spelen internationale werknemers een belangrijke rol in het verkleinen van de toenemende krapte op de arbeidsmarkt.

We hebben in Limburg op dit moment 80.000 internationale werknemers. Ondanks corona is de verwachting dat dit aantal de komende jaren nog verder zal groeien naar meer dan 100.000.

De samenwerkende partijen binnen de stuurgroep Internationale Werknemers Limburg
(provincie Limburg, Ondernemend Limburg (MKB-Limburg-LWV-LLTB) en gemeenten) hebben onlangs een visie ontwikkeld op deze voor Limburg belangrijke groep medewerkers. De kern van deze visie: we willen zowel een aantrekkelijke plek om te werken als een goede gastheer zijn. Daarvoor gaan de partijen concreet aan de slag op het gebied van wonen, werken en samenleven.

Bert Achten doet in een interview met Giel Braun, voorzitter van de stuurgroep Internationale werknemers, de visie en ambities van de samenwerkende partijen uit de doeken. Tijdens het webinar is er voldoende gelegenheid voor het stellen van vragen. Kortom, een informatief webinar dat u niet mag missen als u met internationale werknemers werkt, u bezighoudt met hun huisvesting of anderszins betrokken bent.

De bijeenkomst vindt plaats op:

Datum: woensdag 14 april
Tijd: 14.30 uur en duurt tot uiterlijk 15.15 uur.
Aanmelden kan tot vrijdag 9 april via deze link. U krijgt vervolgens een bevestiging met een deelnemerslink.

Ondernemend Limburg

  Ga terug naar het nieuwsoverzicht

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?
Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief

* verplicht veld
Kennis & expertise

Kennis & expertise

Als lid van MKB-Limburg kunt u gebruikmaken van de kennis en expertise van onze partners. Op welk vakgebied kunnen zij u ondersteunen?

Lees meer
Word lid van MKB-Limburg!

Word lid van MKB-Limburg!

Profiteer van het provinciale netwerk van Business Club Limburg, belangenbehartiging, projecten en ledenvoordelen van MKB-Limburg. Lid worden?

Lees meer
Leden aan het woord

Leden aan het woord

Leden van MKB-Limburg aan het woord. Wie zijn ze en wat voor onderneming heeft men? Welke rol speelt MKB-Limburg voor hun onderneming? Lees de verhalen van onze leden en raak geïnspireerd.

Lees meer

Volg ons op

Twitter Linkedin Facebook
Design & development: Advance Communications BV