MKB-Limburg - NIEUWS - WE-ZIJN-ER-VOOR-JE-HET-MKB-LIMBURG-ONDERNEMERSPLATFORM
slide image
Slide background

Nieuws Blijf op de hoogte van het laatste nieuws rondom MKB-Limburg. Tip ons met relevant ondernemersnieuws via info@mkblimburg.nl.

We zijn er voor je | Het MKB Limburg Ondernemersplatform

Beste ondernemers,

Deze lockdown komt keihard aan. We willen jullie laten weten dat wij voor je klaar staan. Maak gebruik van ons Platform www.mkblimburgondernemersplatform.nl Daar is dit platform voor bedoeld! Heb je vragen over maatregelen of (online) werken op afstand? Wil je weten wat je wél kunt doen? Zit je in zwaar weer? Wil je weten waar en hoe je aanspraak maakt op steunpakketten? Heb je op welke manier dan ook hulp nodig?

Laat het ons weten, door je vraag te stellen aan de community. Het platform is gratis toegankelijk voor u als ondernemer. Hier zijn andere ondernemers en experts uit Limburg aanwezig die je vragen kunnen beantwoorden. En als het niet snel genoeg komt, gaan wij actief voor je op zoek naar het antwoord, of degene die jou kan helpen!

Wil je niet dat iedereen je vraag leest? Benader Loes Borger dan via de privé chat op het platform. Ook als je het gewoon even niet meer weet.

Voor nu, veel succes. Hou vol en blijf gezond!

Groeten,
Loes Borger
Communitymanager MKB-Limburg OndernemersplatformGa terug naar het nieuwsoverzicht

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?
Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief

* verplicht veld
Kennis & expertise

Kennis & expertise

Als lid van MKB-Limburg kunt u gebruikmaken van de kennis en expertise van onze partners. Op welk vakgebied kunnen zij u ondersteunen?

Lees meer
Word lid van MKB-Limburg!

Word lid van MKB-Limburg!

Profiteer van het provinciale netwerk van Business Club Limburg, belangenbehartiging, projecten en ledenvoordelen van MKB-Limburg. Lid worden?

Lees meer
Leden aan het woord

Leden aan het woord

Leden van MKB-Limburg aan het woord. Wie zijn ze en wat voor onderneming heeft men? Welke rol speelt MKB-Limburg voor hun onderneming? Lees de verhalen van onze leden en raak geïnspireerd.

Lees meer

Volg ons op

Twitter Linkedin Facebook
Design & development: Advance Communications BV