slide image
Slide background

Nieuws Blijf op de hoogte van het laatste nieuws rondom MKB-Limburg. Tip ons met relevant ondernemersnieuws via info@mkblimburg.nl.

We stellen graag het volledige bestuur van MKB Midden-Limburg aan u voor.

We stellen graag het volledige bestuur van MKB Midden-Limburg aan u voor.

 • Margo Sentjens (50), is eigenaar van RimoZio. Sinds 2013 ben ik zelfstandig ondernemer en zet ik mijn jarenlange expertise in om organisaties te helpen verbeteringen en veranderingen door te voeren, waarbij het effectief managen van succes centraal staat. Met gevoel voor realisme. Sinds kort ben ik voor MKB Midden-Limburg de contactpersoon in de regio Echt-Susteren.
   
 • Helene Henckens, eigenaar van Buro Henck. Ik ben gespecialiseerd in telefonische verkoopondersteuning. Ik maak telefonisch afspraken voor klanten zodat zij met hun prospects aan tafel komen. Daarnaast verzorg ik verkooptrainingen, motivatietrainingen en trainingen klantgerichtheid. Als bestuurslid van MKB Midden-Limburg vertegenwoordig ik de ondernemers in Leudal.
   
 • Peronne Knapen, werkzaam bij Start People in de functie van regiomanager Zuid-Oost Nederland. Start People is een dienstverlener op gebied van uitzenden, detacheren en Werving & Selectie, ook voor ZZP’ers. Ik ben al ruim 10 jaar lid van MKB en vanaf 2012 heb ik een actieve rol als bestuurslid (secretaris) van MKB Midden-Limburg en Vacaturecafé Limburg.
   
 • Jeroen Bertjens (34), werkzaam binnen Ontwikkelingsmaatschappij Midden-Limburg BV (OML BV) als consultant marketing & sales, verantwoordelijk voor de marketing, acquisitie en verkoop van bedrijfskavels in Midden-Limburg. Ik begeleid ondernemers bij huisvestingsvraagstukken in Midden-Limburg. In samenwerking met de aandeelhoudende gemeenten streven we naar korte procedures om vestiging of uitbreiding te organiseren om de regio Midden-Limburg duurzaam economisch te versterken.
   
 • Rob Verbrugge (45) is partner bij Wolfsbergen & Osnabrug Belastingadviseurs.Accountants. Ik ben is sinds 2003 aan het kantoor verbonden en woon al bijna 18 jaar in Weert. Daarvoor werkte ik als fiscalist in Eindhoven bij PwC en Arthur Andersen/Deloitte. In Maastricht studeerde ik Fiscaal Recht. Bij MKB Midden-Limburg vervul ik de rol van penningmeester.
   
 • Thijs Truijen is getrouwd en drie kinderen. Eigenaar van Fleximo. Wij bemiddelen en adviseren MKB ondernemers omtrent autoleasecontracten. Als voorzitter van MKB Midden-Limburg streef ik er naar om zoveel mogelijk leden met elkaar te kunnen verbinden, zodat we regionaal van elkaar kunnen leren, succes kunnen delen en wellicht regionaal zaken kunnen doen.
   
 • Maikel Deben (55), is bedrijfsjournalist en docent/vertaler bij WYO Talen, vertaalbureau en taleninstituut in Weert. Als voormalig hoofdredacteur van de businessbladen van MKB-Limburg zoals LOZO-Visie, Zakenpunt en redacteur van Zakenblad Midden-Limburg ben ik altijd nauw betrokken geweest bij het MKB. Als bedrijfsjournalist ken ik de bedrijven van binnen. Thans werk ik ook drie dagen per week als docent NT2 bij het AZC in Weert.
   
 • Wiek Vaassen (52). Is getrouwd en heeft twee kinderen. Ik ben woonachtig in Linne. Sinds ruim een half jaar ben ik lid van MKB-Limburg. Van beroep ben ik fysio/manueel therapeut en als zodanig eigenaar van Fit & Fysio Midden Limburg in Linne en Handcentrum Midden Limburg in Roermond.

Bestuur MKB Midden-Limburg met regiovoorzitter Thijs Truijen. Het (bijna) voltallige bestuur op de foto van v.l.n.r : Maikel Deben, Jeroen Bertjens, Wiek Vaassen, Peronne Knapen, Balder Lamers, Thijs Truijen, Helene Henckens, Rob Verbrugge, Margot Sentjens

 

 Ga terug naar het nieuwsoverzicht

nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte door u hieronder
in te schrijven voor onze
nieuwsbrief.

Kennis & expertise

Kennis & expertise

Als lid van MKB-Limburg kunt u gebruikmaken van de kennis en expertise van onze partners. Op welk vakgebied kunnen zij u ondersteunen?

Lees meer
Word lid van MKB-Limburg!

Word lid van MKB-Limburg!

Profiteer van het provinciale netwerk van Business Club Limburg, belangenbehartiging, projecten en ledenvoordelen van MKB-Limburg. Lid worden?

Lees meer
Leden aan het woord

Leden aan het woord

Leden van MKB-Limburg aan het woord. Wie zijn ze en wat voor onderneming heeft men? Welke rol speelt MKB-Limburg voor hun onderneming? Lees de verhalen van onze leden en raak geïnspireerd.

Lees meer

Volg ons op

Twitter Linkedin Facebook
Design & development: Advance Communications BV