MKB-Limburg - NIEUWS - VOORWOORD-PAUL-VERHOEVEN--NIEUWSBRIEF-27-JANUARI-2022
slide image
Slide background

Nieuws Blijf op de hoogte van het laatste nieuws rondom MKB-Limburg. Tip ons met relevant ondernemersnieuws via info@mkblimburg.nl.

Voorwoord Paul Verhoeven | Nieuwsbrief 27 januari 2022

Bete leden,

Allereerst een diepe zucht van opluchting na de uitkomst van de persconferentie van dinsdagavond jl. Voor de meesten van jullie heeft het kabinet verdere versoepelingen aangekondigd zij het met enkele voorwaarden. Het kabinet heeft deze keer naast het OMT-advies , ook geluisterd naar de signalen die van jullie als ondernemers zijn gekomen. Helaas moeten sommige ondernemingen nog gesloten blijven en anderen kunnen door de beperkingen nog geen volledige omzet draaien. Daarom kijken de Ondernemersorganisaties, waaronder ook MKB-Limburg,  uit naar de brieven die het kabinet heeft aangekondigd over schrijnende gevallen (ondernemers die tot dusver steeds ten onrechte tussen wal en schip zijn gevallen), de stopregeling, de aanpak van de schuldenproblematiek én de lange termijnvisie. ‘Dat lange termijnplan moet ‘open’ als uitgangspunt hebben.

Laten we met z’n allen deze stap van versoepelingen koesteren en ons houden aan de basismaatregelen en andere voorwaarden zodat we snel een volgende stap in de heropening kunnen gaan zetten.

MKB-Limburg is 2022 met een positieve instelling  ingegaan. Een nieuw jaar waarin we naast onze blijvende inzet als belangenbehartiger, voor jullie als ondernemers, ook verder gaan kijken naar nieuwe mogelijkheden en uitdagingen op het gebied van Duurzaamheid, Arbeidsmarkt en Onderwijs en Digitalisering. Belangrijke onderwerpen waar ieder van jullie mee te maken heeft of krijgt.

MKB-Limburg gaat voor genoemde Thema’s,  in elk van onze drie regio’s een drietal werkgroepen oprichten. De commissieleden van deze werkgroepen zullen hun aanwezige adequate kennis inzetten om jullie te helpen en ondersteunen op gebied van genoemde thema’s. Meer informatie hierover volgt spoedig.

Daarnaast zijn we zoals vanouds weer bezig met het maken van een Event-jaarplanning 2022 voor onze Businessleden. Ook de kennissessies van onze Businesspartners zullen weer volop onder de aandacht worden gebracht met talloze voor u belangrijke onderwerpen.Zij zullen elkaar onderling opzoeken om zo hun kennis te versterken zodat dit ten goede komt aan onze leden. Als leuk en positief vooruitzicht verklap ik alvast dat MKB-Limburg op 4 april een groots Lente event gaat organiseren.

We zullen elkaar snel weer fysiek ontmoeten bij een van onze bijeenkomsten.

 

Paul Verhoeven
VicevoorzitterGa terug naar het nieuwsoverzicht

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?
Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief

* verplicht veld
Kennis & expertise

Kennis & expertise

Als lid van MKB-Limburg kunt u gebruikmaken van de kennis en expertise van onze partners. Op welk vakgebied kunnen zij u ondersteunen?

Lees meer
Word lid van MKB-Limburg!

Word lid van MKB-Limburg!

Profiteer van het provinciale netwerk van Business Club Limburg, belangenbehartiging, projecten en ledenvoordelen van MKB-Limburg. Lid worden?

Lees meer
Leden aan het woord

Leden aan het woord

Leden van MKB-Limburg aan het woord. Wie zijn ze en wat voor onderneming heeft men? Welke rol speelt MKB-Limburg voor hun onderneming? Lees de verhalen van onze leden en raak geïnspireerd.

Lees meer

Volg ons op

Twitter Linkedin Facebook
Design & development: Advance Communications BV