MKB-Limburg - NIEUWS - VOORWOORD-MONIQUE-PRINCEN-NIEUWSBRIEF-18-NOV-2020
slide image
Slide background

Nieuws Blijf op de hoogte van het laatste nieuws rondom MKB-Limburg. Tip ons met relevant ondernemersnieuws via info@mkblimburg.nl.

Voorwoord Monique Princen- Nieuwsbrief 18 nov. 2020

Time flies when you’re having fun. Tja, de tijd vliegt maar de fun is er nog steeds niet voor iedereen. Ik heb de nieuwsbrief van 2 weken geleden nog eens gelezen en kwam tot de conclusie dat ik verder (helaas) weinig nieuws te melden heb. We moeten nog even door op de ingeslagen weg. En ik zie ook wel wat kleine lichtpuntjes. Zo is het een verbeterpunt dat iemand die geen klachten heeft maar toch in quarantaine moet zich na de 5e dag mag laten testen. Dit scheelt ook zeker voor de ondernemers weer enkele dagen dat zijn werknemer eerder terug op het werk is. En het nieuws over de vaccins. Ook dat zie ik toch ook wel als een klein lichtpuntje.

Vrijdag is er de hele dag aandacht voor ondernemerschap. Dit jaar wel met een beladen tintje maar we gaan er toch het beste van maken. Want zeker in deze tijd verdienen de ondernemers deze dag. Een dag waarin we ze in het zonnetje kunnen zetten. En dat gaan we ook zeker doen.

We sluiten deze dag met elkaar af. Helaas niet fysiek, maar digitaal. Ik zou het echt super vinden om velen van jullie vrijdag 20 november a.s. digitaal te mogen ontmoeten. We gaan netwerken, we gaan kennis delen, we gaan luisteren naar elkaars verhalen. Dus:

Meld je aan voor de MKB Impuls Community.

Leden van MKB-Limburg kunnen zich ook aanmelden via het ledenplatform.

Samen sterker uit de crisis dan alleen! #trotsopjouwondernemerschap

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Korte opsomming persconferentie 17 november 2020.

De cijfers laten zien dat de maatregelen werken, zegt premier Mark Rutte. Tegelijkertijd hoopt Rutte dat die cijfers voor extra motivatie zorgen om vol te houden. De extra maatregelen die de afgelopen twee weken golden, worden niet verlengd. Dat betekent dat er op 1,5 meter weer meer mogelijk is.

Onder meer musea, theaters, zwembaden en pretparken kunnen na een sluiting van 2 weken weer open en er mag weer gesport worden in groepslessen. Daarnaast mag je thuis weer drie gasten van verschillende huishoudens ontvangen en mag je buiten met vier personen samenkomen. In de binnenruimtes, waar mensen zitten, geldt een maximum aantal personen van 30. Helaas blijft er een algehele sluiting van de horeca en blijven evenementen verboden.

"Ik hoop dat er over twee weken een nieuw perspectief wordt geboden voor de getroffen ondernemers"”: Monique Princen, voorzitter MKB-Limburg.
 

 Ga terug naar het nieuwsoverzicht

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?
Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief

* verplicht veld
Kennis & expertise

Kennis & expertise

Als lid van MKB-Limburg kunt u gebruikmaken van de kennis en expertise van onze partners. Op welk vakgebied kunnen zij u ondersteunen?

Lees meer
Word lid van MKB-Limburg!

Word lid van MKB-Limburg!

Profiteer van het provinciale netwerk van Business Club Limburg, belangenbehartiging, projecten en ledenvoordelen van MKB-Limburg. Lid worden?

Lees meer
Leden aan het woord

Leden aan het woord

Leden van MKB-Limburg aan het woord. Wie zijn ze en wat voor onderneming heeft men? Welke rol speelt MKB-Limburg voor hun onderneming? Lees de verhalen van onze leden en raak geïnspireerd.

Lees meer

Volg ons op

Twitter Linkedin Facebook
Design & development: Advance Communications BV