MKB-Limburg - NIEUWS - VOORWOORD-MONIQUE-PRINCEN-NIEUWSBRIEF-15-OKT-2020
slide image
Slide background

Nieuws Blijf op de hoogte van het laatste nieuws rondom MKB-Limburg. Tip ons met relevant ondernemersnieuws via info@mkblimburg.nl.

Voorwoord Monique Princen- Nieuwsbrief 16 okt. 2020

Dinsdagavond 13 oktober jl. was ik lam geslagen. De hamer van onze premier voelde ik keihard binnen komen. Ja het gaat niet goed, er moet wat gebeuren, maar of dit nou een gedeeltelijke lockdown moet zijn …

Maar het is zo. We zullen hier mee moeten dealen hoe lastig dit voor ons ondernemers ook is. We laten jullie allemaal niet in de kou staan. Maar daar hebben we jullie hulp wel bij nodig. Weet ons te vinden bij vragen, weet ons te vinden als je je verhaal kwijt wil, maar weet ons ook te vinden als er vragen zijn over de steunmaatregelen. Alleen dan kunnen we jullie helpen. We zullen de komende tijd weer veel informatie gaan delen op ons Ondernemersplatform: www.mkblimburgondernemersplatform.nl.

Onze fysieke netwerkbijeenkomsten zullen we helaas voorlopig niet kunnen organiseren. We gaan inzetten op digitale bijeenkomsten. Het is belangrijk dat we met elkaar in contact blijven. Zodra er weer fysieke mogelijkheden zijn zullen we hier weer op in gaan zetten.

We gaan niet bij de pakken neerzitten. We blijven ondernemen. Volg ons via onze website of het Platform voor alle info, digitale netwerk- of kennisbijeenkomsten of informatie over projecten.

Blijf gezond.

Monique Princen, voorzitter MKB-LimburgGa terug naar het nieuwsoverzicht

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?
Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief

* verplicht veld
Kennis & expertise

Kennis & expertise

Als lid van MKB-Limburg kunt u gebruikmaken van de kennis en expertise van onze partners. Op welk vakgebied kunnen zij u ondersteunen?

Lees meer
Word lid van MKB-Limburg!

Word lid van MKB-Limburg!

Profiteer van het provinciale netwerk van Business Club Limburg, belangenbehartiging, projecten en ledenvoordelen van MKB-Limburg. Lid worden?

Lees meer
Leden aan het woord

Leden aan het woord

Leden van MKB-Limburg aan het woord. Wie zijn ze en wat voor onderneming heeft men? Welke rol speelt MKB-Limburg voor hun onderneming? Lees de verhalen van onze leden en raak geïnspireerd.

Lees meer

Volg ons op

Twitter Linkedin Facebook
Design & development: Advance Communications BV