MKB-Limburg - NIEUWS - VOORWOORD-MONIQUE-PRINCEN--NIEUWSBRIEF-2-SEPTEMBER-2021
slide image
Slide background

Nieuws Blijf op de hoogte van het laatste nieuws rondom MKB-Limburg. Tip ons met relevant ondernemersnieuws via info@mkblimburg.nl.

Voorwoord Monique Princen | Nieuwsbrief 2 september 2021

De zomervakantie is bijna ten einde. Hopelijk heeft een ieder kunnen genieten van een fijne vakantie.

Normaliter zijn de maanden juli en augustus rustige maanden bij MKB-Limburg. Maar dit jaar verliep voor ons de zomer toch wat anders. We hebben te maken gehad met de overstromingen in Limburg. Een heftige periode voor veel ondernemers in de getroffen gebieden. Voor ons als bestuur betekende dit flink de lobby inzetten. We hebben veel gesprekken gevoerd, we hebben continue de aandacht gevestigd op datgene wat er zich afspeelde in Limburg. Samen met MKB-Nederland maar ook samen met de Provincie zijn we aan de slag gegaan om te zorgen dat de WTS (Rampenfonds) goed werd ingeregeld. Maar we zijn er nog niet. De komende tijd zullen we in gesprek blijven met de Ministeries om er voor te zorgen dat de snelheid er in blijft en dat daar waar nodig er nog aanvullende maatregelen komen.

  • Voor de zomervakantie hebben we al een aantal netwerkbijeenkomsten kunnen organiseren. Gelukkig kunnen we hier mee door gaan. De diverse bijeenkomsten vindt u in deze nieuwsbrief.
  • Onze regio Noord Limburg heeft per 1 september een nieuwe voorzitter als opvolger van Gijs Hendrikx, René Dings. Ik kijk uit naar een prettige samenwerking.
  • In deze nieuwsbrief vindt u ook een advertentie voor een nieuwe voorzitter MKB-Limburg.
    Mijn termijn zit er binnenkort op. Na vele mooie jaren als voorzitter MKB-Limburg ga ik binnenkort het stokje overdragen.  Interesse? Klik dan hier.


Monique Princen
Voorzitter MKB-LimburgGa terug naar het nieuwsoverzicht

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?
Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief

* verplicht veld
Kennis & expertise

Kennis & expertise

Als lid van MKB-Limburg kunt u gebruikmaken van de kennis en expertise van onze partners. Op welk vakgebied kunnen zij u ondersteunen?

Lees meer
Word lid van MKB-Limburg!

Word lid van MKB-Limburg!

Profiteer van het provinciale netwerk van Business Club Limburg, belangenbehartiging, projecten en ledenvoordelen van MKB-Limburg. Lid worden?

Lees meer
Leden aan het woord

Leden aan het woord

Leden van MKB-Limburg aan het woord. Wie zijn ze en wat voor onderneming heeft men? Welke rol speelt MKB-Limburg voor hun onderneming? Lees de verhalen van onze leden en raak geïnspireerd.

Lees meer

Volg ons op

Twitter Linkedin Facebook
Design & development: Advance Communications BV