MKB-Limburg - NIEUWS - VOORWOORD-MONIQUE-PRINCEN--NIEUWSBRIEF-15-JULI-2021
slide image
Slide background

Nieuws Blijf op de hoogte van het laatste nieuws rondom MKB-Limburg. Tip ons met relevant ondernemersnieuws via info@mkblimburg.nl.

Voorwoord Monique Princen | Nieuwsbrief 16 juli 2021

Beste ondernemers,

We zijn Corona nog niet eens te boven en krijgen nu alweer een volgende klap te verwerken door de problemen die zijn/zullen ontstaan door de extreme wateroverlast in Zuid-Limburg. Met spanning wachten we nu af wat er in Midden- en Noord-Limburg gaat gebeuren. Vreselijk.

MKB-Limburg heeft besloten haar Meldpunt@mkblimburg.nl mailbox open te stellen zodat getroffen ondernemers en zzp/ers zich via dit emailadres kunnen melden met problemen en we deze kunnen gaan inventariseren. Bellen op het algemene nummer van MKB-Limburg kan ook: 0475-786400.

Alle getroffenen heel veel sterkte gewenst.

We hebben inmiddels vernomen dat de prijs “MKB vriendelijkste gemeente 2020” in Limburg is gewonnen door gemeente Roermond (landelijk nr 8) met gemeente Maastricht als 2e (landelijk nr 20) en gemeente Weert als 3e (landelijk nr 29).   Donderdagochtend werd aan gemeente Roermond de oorkonde uitgereikt ondanks dat het een dag met een zwart randje is.

Zeker ook het vermelden waard is dat Gemeente Beesel landelijk plek 2 heeft behaald als het gaat om de Coronadienstverlening in 2020. Een welgemeend proficiat voor allen.

Ik wil bij deze alle gemeenten in Limburg heel hartelijk danken voor hun extra inzet en betrokkenheid om u als ondernemer in het afgelopen jaar en huidige jaar te helpen, bij te staan en daar waar mogelijk te kijken naar oplossingen. Zeker geen gemakkelijke klus.

Samen zullen wij verder werken aan een sterk Ondernemersklimaat.

Helaas zit het opnieuw niet mee wat betreft de oplopende besmettingen en daarmee samenhangend dus ook de te nemen maatregelen door de overheid. Het blijft afwachten zowel voor u als ondernemer als ook voor iedereen die zo graag op vakantie wil gaan. Welke beperkingen krijgen we opgelegd en wat mogen en kunnen we nog wel?

Hoe dan ook, wil ik toch via deze weg jullie allen een mooie zomerperiode wensen. Een periode om samen met gezin, familie of vrienden te ontspannen en genieten van al t moois dat de zomer te bieden kan hebben en dat alles in goede gezondheid.

Na de zomervakanties hoop ik jullie allen weer te mogen ontmoeten op een van onze geplande bijeenkomsten. We zijn druk bezig om e.e.a. voor te bereiden om u in de tweede helft van 2021 een  aantal mooie bijeenkomsten te kunnen aanbieden.

* We hebben gisteravond alsnog besloten de Zomer BBQ in regio Zuid  op 16 juli niet door te laten gaan gezien de huidige situatie in Zuid-Limburg. 
15 september brengt Businessclub Limburg een bedrijfsbezoek aan Dimass
20 en 21 oktober Limburg Leads. Wil je hier je bedrijf presenteren? Huur dan een stand in de MKB-straat.
Maar dat is zeker nog niet alles. Na de zomervakantie zult u meer van ons horen.

Blijf vooral gezond en probeer te genieten van een welverdiende zomerperiode die ik u bij deze toewens namens bestuur en medewerkers van MKB-Limburg.

Als laatste gaan onze gedachten uit naar alle getroffenen van de wateroverlast. Heel veel sterkte gewenst en laat het ons weten wanneer we iets kunnen betekenen.

Monique Princen
Voorzitter MKB-Limburg.Ga terug naar het nieuwsoverzicht

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?
Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief

* verplicht veld
Kennis & expertise

Kennis & expertise

Als lid van MKB-Limburg kunt u gebruikmaken van de kennis en expertise van onze partners. Op welk vakgebied kunnen zij u ondersteunen?

Lees meer
Word lid van MKB-Limburg!

Word lid van MKB-Limburg!

Profiteer van het provinciale netwerk van Business Club Limburg, belangenbehartiging, projecten en ledenvoordelen van MKB-Limburg. Lid worden?

Lees meer
Leden aan het woord

Leden aan het woord

Leden van MKB-Limburg aan het woord. Wie zijn ze en wat voor onderneming heeft men? Welke rol speelt MKB-Limburg voor hun onderneming? Lees de verhalen van onze leden en raak geïnspireerd.

Lees meer

Volg ons op

Twitter Linkedin Facebook
Design & development: Advance Communications BV